Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ето какво направи Рут Колева
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:03 / 01.10.2022Коментари (0)347
©
Рут Колева е първият български артист, подписал с мейджър компания. Новият ѝ сингъл Superpower излиза днес във всички дигитални платформи, издаван от Warner Music и Орфей Мюзик.

От години българската музикална компания "Орфей Мюзик“ работи и полага усилия за привличане на вниманието на световната музикална индустрия към дарованията на родната ни сцена. Най-накрая това стана факт.

Чрез невероятната си дарба, харизма и професионализъм Рут Колева прави първата крачка и проправя пътя на българския талант към световна реализация.

По повод международната премиера на Superpower Рут Колева сподели:

Чувството да подпишеш договор с мейджър лейбъл е наистина невероятно и е нещо, за което съм мечтала от много години, но на този етап от живота си чувствам, че това е важно не само за мен, а и защото може да отвори врати за много други млади изпълнители, които да последват примера. Всичко това се дължи на страхотната работа на нашия екип от "Орфей Мюзик“, които сбъднаха тази моя мечта и са неразделна част от всичко, което тепърва ще реализираме с Warner.

Изключителната новина пристига визуално подкрепена с корица на Рут Колева за сп. ELLE и зашеметяващи кадри на фотографа Никола Борисов между страниците. Договорът с Warner Music е логичната стъпка за българката след успеха ѝ на световния музикален пазар като независим артист.

През последните години Рут Колева придоби международна слава с разпродадени концерти в Азия, представянето ѝ като единствен участник от България в музикалната програма на South by Southwest-conference&festivals или ротацията ѝ в най-авторитетните музикални платформи в Европа и САЩ. Великолепният Марк Ронсън не скри възхищението си от нея, а многохилядната армия от фенове в социалните мрежи подкрепя всяка нейна стъпка, Signal.bg.

Песента е продуцирана от Декстър Рандал, работил с Кендрик Ламар, Мери Джей Блайдж, FifthHarmony. Superpower напълно разгръща потенциала на Рут, подготвяйки почвата за това, което със сигурност ще бъде дълга и плодотворна кариера.

Видеото на Superpower е на Георги Пеев, който режисира All TheGuys и Wassup , издадени от "Орфей Мюзик“, официален лицензиант на Warner Music за България.

Песента е изградена около омагьосваща, но минималистична продукция, която фокусира към неустоимия глас на Рут. Уверена и същевременно уязвима, тя предава посланието си за любов към себе си, по нейния дълбоко въздействащ начин. Рут кани слушателите в дълбините на съзнанието си и не премълчава нищо. Характерният за Колева дрезгав шепот придава сладост на куплетите, изграждайки очакването за въздействащия припев: I’vegotthePower!

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: