Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Гущерови кроят нови планове
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:04 / 27.09.2022Коментари (0)399
©
Плеймейтката Светлана Гущерова и мъжът и Христиан работят за четвърто бебе. Красавицата и бизнесменът вече имат три деца, но кроят планове за още поне няколко.

"Имаме планове за още деца, а за това се изисква време, внимание и най-вече любов", коментира многодетната майка.

Всяка година блондинката ражда по едно дете. Последното се появи април тази година. Най-вероятно семейството ще ни изненада догодина с наследник №4. Първите две деца са кръстени на Гущеров-старши. Дъщерята носи името Анелия-Добромира, а момченцето, което се появи след нея, е с подобно име в мъжкия вариант - Добромир. Според близки до двойката по този начин Светлана е искала да се подмаже на свекър си, който все още не я е приел в семейството.

Опитите на моделката останаха неуспешни и бебе №3 беше кръстено на нейните родители и на съпруга й, а именно Кристиян-Валентин, предава "България днес".

След всяко раждане Светлана блести все повече и винаги изглежда в топформа, и то само няколко седмици след като е изписана от болницата. Нищо чудно, че не се плаши от нова бременност, която може да развали фигурата й.

"Семейството е това, което ме мотивира. Откакто срещнах съпруга ми и създадохме семейство, се промених коренно. Започнах да гледам по друг начин на живота и най-вече да мисля само позитивно. На хората, които все още са необвързани, бих искала да кажа, че животът е прекрасен, когато имаш щастливо семейство", допълва милионерската съпруга.

И наистина, откакто е с Христиан, Светлана е съвсем друг човек. Лудите купони и разкрепостеното поведение са в миналото. Двамата сключиха брак през 2018 г. В самото начало, когато обявиха публично, че са заедно, двамата предизвикаха сериозна вълна на скептицизъм, предричаща скорошния край на техните отношения. Очакваният завършек така и не дойде, а вместо това прерасна в нещо съвсем различно, а именно в голямо и сплотено семейство.

За да е пълно щастието им, моделката крие умело до последно зачеванията си. Децата си също. За последните три години не се е появила нито една снимка с някой от наследниците на моделката и бизнесмена. Гущерови дори са инвестирали солидна сума за детски атракционни като пързалки, батути, пясъчник и какво ли още не, които са подредили в двора на огромното си имение. По този начин на моделката не й се налага постоянно да излиза на публични места с тях и да рискува някой да ги види.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: