Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Виктор Стоянов се уреди в БТВ
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:28 / 12.09.2022Коментари (0)387
©
"Ергенът" Виктор Стоянов се е уредил с рубрика в Би Ти Ви, съобщиха от телевизията. Той е едно от новите лица на "Преди обед". За сметка на това мистериозно намаляват изявите на актрисата Рая Пеева и се говори, че тя спира работа там. Защо? Никой не съобщава.

Още когато Виктор Стоянов изгря на малкия екран в Би Ти Ви, "Уикенд" прогнозира, че следващата стъпка в кариерата му ще бъде да стане водещ в телевизията. Първият знак, че тази прогноза е на път да се сбъдне, дойде преди няколко месеца, когато Виктор обяви, че е напуснал постоянната си работа в софийски фитнес център. Тогава той не сподели с какво смята да се занимава занапред, но от начина, по който Би Ти Ви го лансираше в ефира си, стана ясно, че му готвят, ако не собствено предаване, то поне рубрика, в която да блести. Миналата неделя телевизията официално потвърди тези подозрения.

Оттам съобщиха, че Виктор е станал лице на нова рубрика в "Преди обед".

Ден по-късно самият "ерген" обяви в шоуто, че вече ще работи там, след което пусна в социалните мрежи своя снимка заедно с водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев. "Новите ми колеги! Съвсем скоро ще ме видите в ново амплоа по Би Ти Ви. Нова поредица в преди обед. Поредицата ми ще бъде на действията - динамична, абсолютно различна от наложения образ. Много предизвикателна както за мен, така и за зрителите. Скоро ще видите първия епизод и предпочитам да не разкривам още. Участието ми няма да бъде само една поредица, а ще сменя различни роли - социални, артистични, ще премери границите на собствената ми устойчивост и любопитство", написа Виктор Стоянов в коментар към снимката – "Уикенд" публикува текста в оригиналния му вид, без да нанася корекции. Освен това "ергенът" сподели, че вярва, че "с екипа" на шоуто "ще създадат интересно съдържание, което освен забавно, ще бъде и поучително", от което стана ясно, че той май няма да има кой знае какво участие в определяне на съдържанието на рубриката си, а ще разчита за него на хората зад кадър.

В предаването на Деси и Сашо има и други непознати до момента лица и поредици, както всеки нов сезон, и намаляващото присъствие на Рая Пеева не прави голямо впечатление. Наистина, в шоуто излъчиха едно нейно интервю, но тя остана без собствена рубрика, отдавна вече не е в списъка с водещите и най-вероятно намаляващите й с времето изяви постепенно ще изчезнат напълно. Не е изключено записът на интервюто да е правен преди седмици, след което звездата да е напуснала окончателно.

Рая влезе в "Преди обед" в началото на лятото на 2020-а, когато за актьорите нямаше почти никаква работа заради пандемията и затворените театри. Продуцентът на предаването – Георги Тошев, който не крие, че е семеен приятел на родителите й и я помни още откакто е ходела права под масата, я покани като ко-водеща при Деси и Сашо. Младата актриса се сблъска с яростен хейт от страна за зрителите, които я обявиха за връзкарка, но много скоро стана ясно, че има данни като лице на тв шоу и се справя много добре с работата си. Започнаха да я лансират не само в "Преди обед", но и в други предавания и дори й дадоха да води новогодишната програма. Ето защо беше голяма изненада, когато през есента на миналата година започна да се появява все по-рядко в компанията на Деси и Сашо, а сега вече почти напълно отсъства.

Каква е причината? Предвид приятелството с Георги Тошев, едва ли решението е негово.

Тъй като Рая се справяше добре като водеща, най-вероятно не е обвинена и в несправяне със служебните си задължения. Но младата актриса така и не успя да се отърве от прозвището "скандална" заради историите си с Явор Бахаров, който преди време бе обвинен, че я е пребил на публично място. Актьорът, както е известно, има взимане-даване с полицията, а любимата му, въпреки всички негови проблеми, не се отказва от него. Ето защо продължават да я сочат с пръст като "лошо момиче" – нещо, което е в рязък контраст с консервативния имидж на медията. Взимайки това предвид, е лесно да се допусне, че заради лошия си имидж актрисата не е желана в Би Ти Ви. Разбира се, не е изключено и тя сама да е поискала да намалят работата й в телевизията, след като проблемите около пандемията започнаха да отминават и актьорските й ангажименти най-вероятно са станали повече.

Участници в "Сървайвър" също влизат в предаването

Двама от участниците в последния до момента сезон на "Сървайвър" влизат в "Преди обед", за да правят обща рубрика. Това са Иван Георгиев, нашумял с умалителното име Ванко, с което всички се обръщат към него, и Ганка Статева, която пък наричат Гани. Тяхната рубрика ще се казва "Ти можеш" и ще дава идеи за постигане и поддържане на добра физическа форма. Радина Червенова пък ще смени едната от рубриките си – вместо поредицата си в понеделник, в която показваше известни в миналото лица, тя ще разказва за живота на работещите майки. Ще продължава да води рубриката си за психология и отношения "Опасни връзки", като темите в нея вече ще се избират от зрителите. Сред новите водещи са и слабо познатите до момента Владимир Гешев и Милен Стаматов, които ще занимават зрителите съответно с грижа за околната среда и със света на технологиите и виртуалния свят.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: