Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Любов, гняв и неочаквани последствия в новия вълнуващ български сериал, който стартира съвсем скоро
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:56 / 30.08.2022Коментари (0)448
От 13 септември (вторник) зрителите ще станат част от контрастния и вълнуващ свят на заможната фамилия Боневи, чиито главни наследници – Вяра и Борис, имат за цел да запазят семейния бизнес с цената на разтърсващи житейски уроци и промени. Сериалът ще се излъчва в делничните дни от вторник до петък точно в 20:00 ч. и обещава многопластов сценарий, в който са преплетени разнообразни сюжетни линии. Три жени крият опасни тайни, а трима мъже не могат да устоят на своята голяма слабост. Любовта, гневът и съдбата носят със себе си неочаквани последствия.

Новият филмов проект на Нова телевизия е режисиран от Мартин Макариев, който преди броени месеци спечели любовта на над 115 000 зрители у нас и по света с последния си филм "В сърцето на машината“. Главен сценарист е писателят Георги Тенев. В ярките персонажи на брата и сестрата се превъплъщават Луиза Григорова и Александър Димов. След успешния си тандем в последния филм на Макариев, заедно на екрана зрителите ще видят отново Александър Сано и все по-обичания у нас Игор Ангелов от Северна Македония. Ключови роли заемат още Христо Петков, Яна Маринова, Анастасия Лютова, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Мартина Апостолова, Никола Додов, Леарт Докле, Йоанна-Изабелла Върбанова, Матю Горанов, Цветина Петрова и сръбската актриса Ана Томич.

"С река на сърцето“ се заснема в най-красивите райони на Видин и поречието на Дунав, чиито водни пейзажи се превръщат в ключов и магичен декор на сложната мрежа от събития. Сред основните локации се нарежда и впечатляващата винарска изба "Bononia Estate", в която се развива голяма част от действието. 

"Снимаме от 7 май, аз отидох там заедно с Георги февруари месец – да попием мястото, да разберем как живеят хората.“ – споделя Мартин Макариев в "Здравей, България“ – "И разбрах, че много малко знаем за този конкретен регион. Смеех да твърдя, че съм обиколил България, че съм снимал почти навсякъде, но това място ми се стори първо вълшебно и второ крайно непознато.“ Сценаристът на сериала Георги Тенев добавя – "Великолепните актьори, с които работим, не просто играят, те живеят в образите.“

"С река на сърцето“ следва дългосрочния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да инвестира в качествени филмови продукции и активно да участва в развитието на филмовата индустрия у нас. Новият сериал на Нова тв засяга и редица социално значими теми. Сложните любовни връзки и материалните интереси предизвикват много тайни, кризи и промени, а в развоя на събитията слабостта се превръща в сила. Каква е цената за това, предстои да разберем в края на лятото.

В екипа зад кадър стоят още доказани професионалисти – главен оператор е Андрей Андреев, композитор е Виктор Стоянов, а продуцент на "С река на сърцето“ е Светлин Нейнски. Премиерата на първия епизод на семейната сага предстои на 13 септември в 20:00 ч.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: