Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (6)
Фенове на Апоел се бият с полицаи на "Орлов мост"
Автор: Цвети Христова 16:41 / 20.07.2022Коментари (5)175
Фенове на Апоел (Никозия) предизвикаха безредици в центъра на София. Кипърците се изправят срещу Ботев (Пловдив) в първи мач от втория кръг на Лигата на конференциите. Двубоят е тази вечер от 20:00 часа на стадион "Васил Левски" в столицата.

Фенове на Апоел влязоха в схватка с полицията на "Орлов мост". Инцидентът започнал, когато кипърците започнали да замерят полицията с камъни. Те са били в едно от заведенията в Борисовата градина, разказа проф. Ефрем Ефремов, преподавател във Факултета по журналистика. До момента няма данни за арестувани.

"Репортерът проговори в мен. Запалянковци на Апоел се бият с полицията на "Орлов мост", написа Ефремов в личния си профил във Фейсбук. 

Фенове на Ботев (Пловдив) пък изненадаха неприятно отбора на АПОЕЛ (Никозия) преди днешния мач от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Около 04:00 часа тази сутрин привърженици на "жълто-черните" пуснаха заря в близост до хотела, в който е отседнал кипърският тим, за да нарушат съня на футболистите преди важния сблъсък.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Защо лъжете и криете истината? Не са се били с полицията, а са гонили да ш**ат жълтите. Пореден техен срам за майка България! Да те гонят някакви потни маляки насред столицата ти.
-3
 
 
Събудили ги със заря, но довечера такава заря ще ви направят, че ще се будите доста вечери подред.И сега една голяма глоба за нарушаване на спокойството на хората. А били европейци, не СЕЛЯНИ от Коматево.
Свобода и свободия са две различни неща!
на 20.07.2022 г.
+1
 
 
Кметът и да не даде пари за стадионите, вие пак няма да видите стотинка, не си мислете, че сте ощетени с нещо! В България всичко, което не се инвестира от общината, се превръща в "Дясна ръка - ляв джоб" , айде стига сте се правили на две и половина, писна ми да чета глупости!
-3
 
 
Виждаш ли,кмете? А ти,правиш икономически заложници пловдивчани-строиш два стадиона на частни клубове и очакваш да бъдат опазени от тези лум...ни...Защо ни правиш на глупаци...Айде стига вече ...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Германия се засили преди ЕВРО 2024 с успех и над Нидерландия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: