Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Астролог предсказа, че България ще има жена лидер, а цените на имотите предстоят да спаднат
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:08 / 20.07.2022Коментари (0)511
©
Радхавендран Мариапан е едва на 28 години, но вече е търсен астролог в страната си. Той живее в южната част на Индия. По образование е електронен инженер, но работи в семейната фирма, която е в текстилния бранш. Астрологията става негово хоби и страст, както сам споделя, а после и втора професия. Има интереси и в сферата на маркетинга, дизайна, изкуствата и занаятите. Публикуваме част от обширното интервю, което той даде на Цветелина Узунова за в. "Ретро".

– Г-н Мариапан, как открихте астрологията?

– Аз бях атеист и не вярвах в никакви мистерии. Все си мислех, че са неща, които плашат хората, а някой прави богатство от това. Виждал съм такива, които са готови да дадат огромни суми, вярвайки, че някой астролог ще им обещае да са много по-богати, ако похарчат още повече пари и следват съветите, които той ще им даде.Обаче, когато бях на 17, един астролог ми каза, че ще уча за инженер по електроника. И всъщност точно така стана по-късно. От този момент погледнах на астрологията сериозно. Разрових семейната история и разбрах, че дядото на майка ми е бил известен астролог с много точни прогнози. Но истинският интерес се появи след смъртта на майка ми, когато бях на 22 години. Започнах да анализирам по-дълбоко семейните си корени и това ме накара да навляза навътре в тази наука.

– Какви отговори дава астрологията?

– В рождената карта на човека всяка планета, всеки знак и дом говорят на различен език и дават различна информация. Но факт е, че всеки въпрос, който имате в ума си, може да получи отговор от тази карта. Планетите имат конкретни характеристики, знаците и домовете също подсказват много информация със своята позиция. Например: ако се интересувате за своята кариера, трябва да гледате къде е Сатурн, къде е разположен знакът Козирог и какво разкрива 10-ият дом. По тези показатели астролозите могат да анализират дори фирмата, в която ще работите, времето, в което ще прекарате на това работно място, кога ще напуснете. Понякога, ако Вселената позволи, можем дори да определим и точното място, локацията, където ще работите. Това е нещо съвсем ново в астрологията.

- А какво ще кажете за България?

– Според моите наблюдения България е подвластна на Дева, което носи аналитична енергия. Девата се смята за сух, безплоден знак (г-н Мариапан смята, че е правилно за рождена дата на съвременна България да се използва 22 септември 1908 – Денят на Независимостта. В Западната система това е Везни, но във Ведическата е Дева – бел. ред.). Сигурно цените на имотите при вас са се качили през първите четири месеца на тази година, но предстои да спаднат. Друго интересно, което виждам, е жена лидер, която ще излезе под прожекторите скоро. Името ѝ може да се отнася по някакъв начин към думите Любов и Лечител. Земеделският сектор се развива отлично след 22 юли. В политиката предстоят много скандали и разкрития. Северният лунен възел влиза в Овен и попада в 8-и дом. Има индикации за насилие и трябва да бъдете внимателни. Това разположение е в квадратура с Венера, което подсказва, че може да има ръст на случаите на насилие над жени.

– Споменахте колко важна планета е Сатурн. В момента е ретроградна. Какво можем да очакваме?

– Това положение работи в зависимост от знака, в който се разгръща. По нашата система той попада във Водолей, което е 11-ият астрологичен дом. Много хора ще се върнат към бивша любов. Това се случва и при ретрограден Меркурий. Възвратното движение на Сатурн дълбае надълбоко в тайни на правителствено ниво. Много такива скрити процеси и факти ще излязат наяве. Случаите на Ковид-19 ще започнат пак да се увеличават до 12 юли.

След тази дата Сатурн ще е ретрограден в Козирог. Това би довело до загуба на работни места за хора, които от дълги години са в дадена компания. С особена сила се отнася до Индия, Бразилия, Южна Африка и Мексико. Редица развиващи се страни ще се сблъскат с безработицата. В същото време трябва да отбележим, че Сатурн ще е в 8-ия дом от Близнаци, което значи, че САЩ също ще бъдат силно засегнати. Тези процеси рязко ще се засилят след 22 юли. Бих посъветвал хората да не вземат заеми в следващите две години.

– Астролозите предвидиха ли Ковид пандемията?

– Когато става въпрос за прогноза на мащабни световни събития, ние трябва да анализираме енергиите, преобладаващи сред хората, и това, което се случва на небето. Истината е, че по планетите не можем да предскажем всичко до най-малка подробност.Аз имам мой метод, наречен TRIAD ASTROLOGY (Астрологична триада – бел. ред.). Това означава астрология + психология + Карма. Когато анализирам нечия карта, гледам също картите на партньора, на децата и едва тогава стигам до заключения.

Същата схема прилагам и към световните събития. В момента е налице ръст на националистически и радикални енергии в целия свят. Междувременно през 2019 г. имаше силна енергия в Стрелец, който управлява пътуванията. Това беше особено силно през декември същата година. Прогнозите сочеха, че ще се случи нещо, което ще наложи забрана за пътуванията. Което и стана. Милиони хора дори бяха затворени по домовете си. Ето на това ниво астрологията може да даде прогнози. Но какво точно ще се случи в детайли, зависи от съвременните световни сценарии.

– Вярвате ли, че енергиите на Земята драматично се променят и ние преминаваме на друго ниво на цивилизацията? Какво предстои?

– Съгласен съм с вас, че историята, която предстои да бъде написана в бъдеще, ще определи тези времена като драматична промяна. Но все пак нека подчертая, че нито една цивилизация не е създадена за един ден, нито една не е разрушена за един ден. Това се отнася и за настоящите тенденции. Светът ще бъде изложен на много мистерии през следващите години, ще се разрастват духовните практики. Ще има много иновации в сферата на екологията, ще има серия от правителствени сътресения и промени навсякъде. Борбата за равноправие ще е много яростна. Ще се правят опити за установяване на диктатури, преди светът да премине към власт на хората. Тенденцията да работим отвсякъде, независимо къде се намираме на планетата, ще се засили.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: