Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ева Веселинова изуми всички с наедрелите си форми
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:20 / 03.07.2022Коментари (0)457
© Фейсбук
Ева Веселинова е започнала да се окръгля като балон. Повече от година след като роди своите близнаци, бившата Господарка на ефира не само че не е във форма, а е станала по-пълна отколкото беше след раждането. Габаритите й не спират да наедряват, а тя не спира да се тъпче. 

Храната, изглежда, се е превърнала в център на вселената за Ева Веселинова, откакто изгуби работата си в телевизията. След като се раздели с коментаторския панел в "На кафе" при Гала, тя започна да запълва времето си с готвене, като не пропускаше да сподели с феновете си в социалните мрежи какви вкусотии е завъртяла за вечеря на мъжа си. После стана ясно, че е бременна, а след като роди, започна да готви и за децата. Изглежда обаче, тя не само приготвя храната, но и омита чиниите в дома си. Най-новите снимки и клипове на русокосата млада майка показват, че с всеки следващ ден тя като че ли става все по-пищна и по-пищна. Гръдната й обиколка е бухнала като козунак, лицето й се е окръглило като домат, а краката й заплашват да заприличат на солунски диреци. Ева трябва да е благодарна на природата, че й е отсъдила тяло с хармонични пропорции и че напълнява равномерно, вместо да качва тлъстини само в една област на фигурата си. Иначе досега вече щеше да е неузнаваема, пише Хотарена.

Съдейки по външния вид на блондинката, тя трябва вече да е около 70 килограма, след като години наред поддържаше 59-60 кила. Това е изненадващо, той като веднага след раждането звездата успя да влезе във форма доста бързо. От Нова година насам обаче тя е започна да се тъпче безогледно и доказателството за това може да се намери на нейната страница в Инстаграм. Атрактивната блондинка редовно документира менюто си. Наскоро например тя беше на почивка в Гърция и подробно изреди ястията на масата си, като не пропусна да ги снима. "Морето е елексир за душата! Наздраве за хубавите дни край морето и вкусната храна. На снимките са любимите ми вкусотии в Гърция – прясна риба, скариди саганаки, октопод на скара, калмари тиганита и гръцко бяло вино (...) На мамчетата ни е разрешено да пием от обяд и то не само на морето...", написа Ева. От снимките, които публикува, става ясно, че на масата е имало не един, а два вида скариди, както и голяма салата. Ако не беше виното, човек би казал, че има апетит за двама и вероятно отново е бременна. Но една отговорна майка като нея не би си позволила вино, ако очаква дете. Няколко дни след като се прибра в България, Веселинова снима и закуската си – две филии хляб, варени яйца и прошуто. Кой знае дали е било само това?

Известно е, че хубавата блондинка е имала сериозни проблеми с кантара в миналото си. Далеч преди да стане звезда, тя е тежала 80 килограма. Пробвала е много диети, които обаче давали само временни резултати. Накрая решила да промени изцяло хранителните си навици. Изключила от менюто си сладкото и тестото, започнала да спортува по малко, но редовно, и постепенно свалила 20 килограма. Ако се съди по вида й в момента, тези здравословни навици май са забравени.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: