Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мария Илиева с перфектни взаимоотношения с мъжа си благодарение на Сантра
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:06 / 12.06.2022Коментари (0)428
©
Мария Илиева дължи щастието си в личен план с бизнесмена Александър Междуречки на колежката си Сантра, а любопитната подробност издаде самата тя в скорошно телевизионно интервю.

"С Мария бяхме на плаж, когато те се запознаха. Един приятел ни предложи да излезем, а тя отсече: "Изобщо не ми се излиза!". Тогава аз дадох зор: "Нещо си се объркала, излизаме на 100 процента!", разказа Сантра. А според Мария тази среща в обща компания е била случайна, но съдбоносна.

"Благодарна съм на човека до мен, че ме забеляза. Защото дава такъв уют и комфорт на душата ми, че се чувствам на най-хубавото място, на което съм била", споделя на свой ред изпълнителката на хита "Видимо доволни".

Мария роди двете си деца, които са от различни бащи, в по-зряла възраст, но по думите ѝ не е отлагала този важен за всяка жена житейски етап заради работата си.

"Бях на 39, когато забременях за първи път. Спрямо общоприетите критерии, това си е доста късно. Смятам, че не бива много да се разчита и да се чака последният момент, но така се случиха нещата при мен. Не е било заради страх или притеснение, не е било и конфликт между кариерата и личния ми живот," откровена е музикалната звезда.

В онзи момент най-притеснена за семейното ѝ положение била баба ѝ Грозди. Възрастната жена все я подканяла да си намери сериозен мъж и най-сетне да се задоми, пише "Уикенд".

"Моята любима баба, за разлика от майка ми, която е фин и деликатен човек, постоянно ми говореше, че иска да ме види с дете. Казваше ми: "Няма ли някое добро момче за тебе?! Аз много искам да стана прабаба", разказва с усмивка Илиева.

За щастие, днес певицата се радва на две деца, момче и момиче. С бащата на сина ѝ обаче, нещата не потръгнаха и двамата се разделиха малко преди раждането на бебето. Въпреки че с днешна дата поддържат нормална комуникация в името на малкия Сашко, те дълго време бяха в обтегнати отношения. Точно когато бе най-разочарована от силния пол и бе твърдо решена да остане самотна майка, изпълнителката срещна настоящия си партньор, който е със 7 години по-млад от нея.

Междуречки движи 4 фирми и се представя като бизнесмен, но всъщност е и наследник на милионерска фамилия. Благоверният на певицата e син на покойния Петър Междуречки - бивш кмет на София и дипломат. Илиева многократно е споделяла, че в лицето на актуалния си мъж е на мерила своя идеал.

"Аз не крия щастието си. Мисля, че щастието трябва да се споделя. Чувствам се прекрасно, обичана... Срещнах най-прекрасния мъж в живота си. Някого, за когото дори не съм мечтала. Тази любов ми върна усещането, че безусловността е възможна, че най-хубавото не бива да остава като мечта и на заден план. Трябва да вярваш! Когато си живял достойно, в някакъв момент ти се случва!", разказва певицата.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: