Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Слуховете май ще се окажат истина! Светлана Гущерова е в напреднала бременност
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:10 / 10.04.2022Коментари (0)436
© Инстаграм
Светлана Гущерова е в напреднала бременност и съвсем скоро ще даде живот на третото си дете. Свидетели издават, че са засичали милионерската съпруга в столичен мол и коремът й личал отдалеч. "Изглеждаше в осми-девети месеци. Беше с мъжа си Християн, а охраната им ги следваше по петите", твърдят запознати. 

Блондинката винаги е казвала, че иска голямо семейство, въпреки че крие настоящата си бременност и избягва да се показва в публичното пространство. Хубавицата с много естетични корекции вече има две деца – Анелия-Добромира на 3 години и Добромир на 2. Хлапетата са кръстени на нейния свекър Добромир Гущеров.

Говори се, че Християн е искал деца и от бившата си съпруга Мария, но не им се e получило. Певицата е споменавала, че има репродуктивни проблеми и дъщеря й Марая от първия брак е зачената ин витро. Многобройните изневери на чалга дивата напълно прелели чашата на търпението на милионера и така се стигнало до развод. За негово щастие, втората му съпруга се оказала плодовита и сега е напът да го дари с трети наследник.

Още в началото на миналата година личната астроложка на Гущерова й предрекла, че ще зачене за пореден път. По думите й това трябвало да се случи до средата на 2022 година. Ето че прогнозата вече е факт, пише Хотарена.

Предходните бременности на блондинката също са планирани според разположенията на планетите. Младата майка е луда по астрологията и не прави дори крачка, без да провери дали влиянията са благоприятни. "Избрах не само деня, но и часа, в който да се роди сина ми!", хвалила се е Гущерова.

С първата си бременност тя нямаше шанса да решава кога да роди, защото дъщеря й Анелия-Добромира се появи преждевремено. Днес детето е добре, но оттогава Светлана е много наплашена за сигурността и здравето на наследниците си. Точно поради тази причина крие семейството си от светлините на прожекторите.

Гущерова е категорична, че никога няма да покаже лицата на децата си в публичното пространство. Tя се надява в бъдеще те да поемат по съвсем различен път от нейния и да наблегнат на ученето. Красавицата не може да се похвали със сериозно образование, даже едва избутала гимназията в Търговище. "Искам да говорят поне 3 чужди езика, да учат, да се развиват. Навремето родителите ми ме съветваха да залягам над учебниците, наказвали са ме дори, но аз не ги слушах. Сега осъзнавам грешката си!", споделяла е Светлана.

Извън ангажиментите си на домакиня и майка, милионерската съпруга се занимава основно с разкрасителни процедури. Тя е луда почитателка на естетичните корекции и пластичната хирургия. Вманиачена е на тема вънешен вид и е преминала през няколко пластични операции на носа, отделно през 5-6 месеца опъва лицето си с дермални филъри. След първото раждане блондинката изду и бюста си със силиконови импланти.

Миналата година пенсионираната плеймейтка стартира свой онлайн магазин за пижами, но бизнесът й върви трудно. Това се случва най-вече заради прекалено високите цени на артикулите - нощниците и комлектите за спане излизат около 150-200 лв. за брой, което е твърде много за джоба на средностатистическата българка. Моделите също не са кой знае колко впечатляващи, коментират потребители.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
Северна и Южна Корея
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: