Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
От bTV казаха какво ще стане довечера в "Ергенът", намекнаха за невиждани скандали
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:36 / 07.04.2022Коментари (0)532
В новите епизоди на най-романтичното телевизионно приключение "Ергенът“ днес и утре зрителите ще станат свидетели на изненадващо романтично "отвличане“, неочаквано приятелско разединение и открити сблъсъци очи в очи, след които нищо няма да е същото.

Довечера своята покана за индивидуална романтична среща ще получи дама, за която усамотението с Виктор е дългоочаквано. "Ергенът“ ще заведе избраницата си на Кулата на опрощението и ще й разкаже вълнуваща легенда за построяването на един от най-красивите манастири на Средиземноморието.

Междувременно имението ще се превърне в арена на невиждани скандали, след като Благовеста решава да се вслуша в съветите на останалите момичета и да загърби приятелството си с Александра, дръзвайки дори да прекъсне срещата й с Виктор.

Как ще реагира хипнотерапевтката, когато разбере, че Блага официално вече е част от противниковия лагер, и коя ще е дамата, която ще промени отношението си към нея и единствена ще й подаде ръка?

Зрителите ще станат свидетели и на първото женско парти, което ще завърши преждевременно със сблъсък лице в лице между две от претендентките. Провокирана от непрестанните нападки от страна на всички останали, Александра решава да връчи скъпоценната си гривна, подарък й от Виктор, на дамата, у която усеща най-голяма завист. Как ще реагира "ергенът“, когато научи за постъпката на Александра, и защо ще остане огорчен от поведението й? В края на вечерта е време за Церемонията на розата, след която още едно от момичетата ще се сбогува с Виктор и ще напусне имението завинаги.

В петък вечер (8 април) Виктор ще се появи неочаквано в имението и буквално ще "отвлече“ една от участничките, която ще качи на мотора си и ще заведе в собствената си вила. 

По време на вечерния коктейл Виктория Капитонова ще влезе в ролята на водеща на импровизирано ток шоу, в което ще задава провокативни въпроси към останалите участнички. Ще стане ясно какъв е най-скъпият подарък, който Дениз е получавала от любим човек и била ли е Деница с по-млад от нея мъж.

За финал в присъствието на Виктор инфлуенсърката ще атакува Александра с въпрос, който ще я накара да напусне коктейла. В края на вечерта ще се проведе поредната Церемония на розата, в която Виктор ще предприеме неочакван ход.


Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: