Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лили Иванова успя да надмине световноизвестни звезди по продажба на билети
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:29 / 21.02.2022Коментари (0)517
©
Турнето на естрадната прима Лили Иванова си извоюва първо място по продажби на билети. Легендарната певица оглави Топ 10 в системата на Eventim и успя да надмине световни звезди като Андре Рийо, Дейвид Гарет, Грегъри Портър, група Godsmack и други. Единственото друго българско име в подредбата е това на виртуозния цигулар Васко Василев, който се нарежда на девето място с трите си летни концерта.

"Уважаема публика, благодаря!“, написа в официалния си профил в социалните мрежи Лили по повод голямото постижение.

Очаква се да бъдат пуснати допълнителни дати за някои от градовете. Това вече се случи с Ловеч. Всички билети за обявения първоначално концерт бяха разпродадени за 24 часа.

Поради огромния интерес от екипа обявиха още една дата за изява в Ловеч. Освен на 27 април, легендарната изпълнителка ще забие ток на сцената в града на 27-и юни.

Старт на турнето ще даде родният й град Кубрат. Там тя ще пее на 14 април. Мястото е народно читалище "Св. св. Кирил и Методий“, а часът – 20. Ден по-късно Лили ще зарадва меломаните в Разград с концерт в драматичен театър "Антон Страшимиров“ от 20 ч.

На 26 април примата ще се поклони в театъра в Търговище. 15, 16, 19 и 20 юни са запазени за градовете Враца (Драматично-куклен театър Враца), Монтана (Драматичен театър "Драгомир Асенов“), Козлодуй (Дом на енергетиката) и Видин (спортна зала "Фестивална“). На 24 юни певицата ще отправи музикален поздрав към феновете във Велико Търново (Дворец на културата и спорта), на 26-и към тези в Габрово (спортна зала "Орловец“), а на 28-и – Плевен (Летен театър). На 12, 14 и 16 юли е ред на градовете Пазарджик (спортна зала "Васил Левски"), Бургас (Летен театър) и Варна (Летен театър). НА 11 август Лили ще развълнува публиката в Созопол (Летен театър), а на 13-и в Пловдив (Античен театър). Турнето на изпълнителката на "Щурче“ продължава през месец октомври.

На 3-и тя ще изнесе концерт в Хасково (спортна зала "Држуба“), на 5-и в Ямбол (спортна зала "Диана), на 7-и в Сливен (спортна зала "Васил Левски“), на 12-и в Смолян (Родопски драматичен театър "Николай Хайтов“), а на 13-и в Панагюрище (Театър дом-паметник). На 15 октомври тя ще пее в Сандански ("Дом на културата“), а на 17-и в Благоевград (спортна зала "Скаптопара“). През ноември идва ред на градовете Шумен (Драматично-куклен театър "Васил Друмев“) и Добрич (зала "Добротица“). Последната обявена спирка по традиция е София. Този път Лили ще превземе най-голямата зала у нас – "Арена Армеец“.

Мегаконцертът там ще се състои на 4 декември от 20 ч. Билетите са на цена от 50 до 250 лв.

Гърба й на сцената ще пазят музикантите от LI ORCHESTRA – Ангел Дюлгеров (китари и цигулка), Огнян Енев (пиано), Орлин Цветанов (цигулка), Веселин Веселинов – Еко (контрабас и бас китара), Росен Ватев (ударни и перкусии) и LaTiDa (беквокали).

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: