Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Емили и Мелиса стават водещи на шоу по голяма българска телевизия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:22 / 16.02.2022Коментари (0)488
©
Бившият културист Тихомир Рангелов, един от участниците във "Фермата", наскоро се завърна от романтичен воаяж в Лондон. Очаквано, някогашният мускулест мъжага, превърнал се в нежната Мелиса, се е разхождал край Темза, прегърнал своята любима Емили.

Когато се завърнали в родината обаче, двете бивши момчета не били посрещнати с цветя за Свети Валентин, а с люти закани и клетви в социалните мрежи, пише "България днес".

"Да умрете дано. Природни недоразумения. Долни мангали. COVID да ви хване и двамата и да ви погуби дано барабар с всички познати. Светът няма място за помияри", написал е на профила на Мелиса във Фейсбук неизвестен "традиционалист" с женски прякор.

"Някои мои познати ме помолиха да сваля този пост от профила си, но аз реших да го оставя. Не за да стресирам и другите хора като нас, а за да се види, че неприемането на различните може да придобие много груби и вулгарни форми, а оттам до физическата разправа разстоянието е съвсем малко", казва Мелиса. Като бивш културист той знае как да защити себе си и крехката си 20-годишна любима, но двамата внимават, доколкото е възможно.

"Не треперим от страх, но всичко това е много грозно и първобитно", каза още Мелиса.

С Емили предполагат, че тази "реч на омразата" е свързана с участието им в скорошния пърформанс на художника Михаил Вучков, който едни заклеймиха като профанация, а други приветстваха като атракция. Равнодушни обаче нямаше.

Навръх юбилея на класика на четката Владимир Димитров - Майстора Вучков представи негови картини с монтирани на мястото на лицата на христоматийните мадони от Кюстендилския край образите на съвременни български трансмъже. Мелиса беше едно от лицата на акцията и със сигурност това е отпушило "свещения гняв" на анонимния бабаит.



Популярните джендъри са готови не само за отпор, но и за шоу. Атрактивните ексмъже притежават таланта да превръщат в шоу не само нещата от живота, но и да го пренасят на малкия екран. Първо за "България Днес" Мелиса издаде, че съвсем скоро с Емили ще си партнират като водещи на шоу по голяма българска телевизия.

"Ще водим влюбени двойки на пътешествия по света и ще бъдем заедно навсякъде - от сутрин до вечер", сподели бившият културист.

За да са във форма, и той, и Емили са на специален хранителен режим, защото приемат хормони. Мелиса продължава да е фитнес инструктор, макар и вече не в собствен салон, а Емили обръща внимание на красотата си и на срещите със себеподобни.


Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
Либерализъм и консерватизъм в Европа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: