Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ива Софиянска отново остана без работа
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:18 / 07.02.2022Коментари (0)474
©
Ива Софиянска-Божкова е влязла в черна дупка в професионален аспект и късметът отново я изостави. Бившата екранна половинка на Мон Дьо отново е безработна. 

През есента на 2020 г. репортерката бе отстранена от Нова телевизия заради свекъра си Васил Божков и изкара около година без работа. Макар да може да си позволи да не се труди, Ива тази есен се върна на бял кон в телевизията.

Дъщерята на Стефан Софиянски стана част от екипа на "Забраненото шоу на Рачков", но предаването изкара само три месеца и последният му брой бе в новогодишната нощ.

След това Рачков излезе в почивка, а преди дни стана ясно, че комикът ще води новия сезон на "Като две капки вода" и шоуто му ще се завърне на екран чак през есента.

Ива успя да започне работа благодарение на продуцента Маги Халваджиян, който я покани да работи зад кадър в продуцираното от него шоу, а Божкова веднага откликна на предложението му. Тя отговаряше за гостуващите звезди при Димитър Рачков, които се подбираха седмици по-рано, пише "Уикенд".

До септември 2020 г. Ива водеше собствено предаване "Говори с Ива", което се излъчваше в праймтайма на частната телевизия, но бе свалено заради свекъра ѝ, явяващ се причина да не я искат никъде.

Сега младата дама отново е без работа. Близки до милионерската снаха издадоха, че тя е приела тежко новината, че "Шоуто на Рачков" спира. За да се разсее от проблемите, бившата кметска щерка замина на утешителен шопинг в Лондон, където показа, че пазарува в магазина на богатите "Хародс".

Ива и мъжът й Антон Божков са английски възпитаници. И двамата следваха във Великобритания, където се запознаха като студенти и се залюбиха. Ива, Антон и двете им деца Мая и Васил са в английската столица, където се забавляват и пазаруват.

Журналистката призна, че никога не е виждала Лондон толкова празен. "Живяла съм в Лондон 5 години - от 2007 до 2012 г. Обичайно на "Оксфорд Стрийт" се буташ с хора, само и само да влезеш в тълпата и да тръгнеш в посока. Никога не съм си представяла, че ще видя любимите си улици пусти", сподели Ива Софиянска-Божкова.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
Грипна епидемия обхвана страната
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: