Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ники Станоев много страдал, че е с различни очи: Идеше ми да ги извадя с вилица
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:48 / 07.02.2022Коментари (0)449
©
"Нашите много са се стреснали, като са видели, че съм с различни очи, водили са ме по лекари, но всичко си е ок. Нямам проблем с очите. Като малък много се дразнех, защото хлапетата са първосигнални. Викаха ми "перашка“, което на видински означава великденско шарено яйце.“

Това разказа 41-годишният актьор Ники Станоев. Новият водещ по БНТ си спомня, че постоянно се е биел заради различните си очи, а и доста бой е ял. "След поредния побой баща ми каза: "Добре бе, Николайчо, какво пък толкова.“ Идеше ми с вилица да си извадя окото. Баща ми ме успокои, като ми каза, че съм белязан, щом няма други като мен с такова различно око. Чудех се за какво съм белязан, но в детския ми мозък беше голям кеф, че опонирам на останалите.“

Средното си образование завършва в местното училище "Любен Каравелов“ със специалност Бизнес администрация, а висше - в Благоевград, специалност "Актьорско майсторство за драматичен театър“ в класа на проф. Енчо Халачев през 2003 г. Актьорският му дебют е на сцената на Благоевградския драматичен театър през 2001 г., а след дипломирането си през 2003 г. е привлечен в трупата на Народния театър "Иван Вазов“.

Творческата му биография преминава през репортерство в "Полет над нощта“ на БНТ, водещ на музикално предаване по несъществуващата вече телевизия Би Би Ти. Побеждава в надпреварата "Народен артист“ на Шоуто на Слави през 2006 г. и става член на актьорската група на Дългия за цели три последователни години.

"Това, което съм взел от там, нямаше откъде от друго място да го взема. Най-добрата неофициална школа за телевизия. Бях там 3-4 сезона, около 3 години и половина. След това обиколих почти всички телевизии и да кажа: няма такъв сплотен екип, който така добре да си върши работата. Бях господин Никой, попаднах в тяхната среда, след като ме избраха, и бяха отворени към мен, помагаха ми не само актьорите. Напуснах, защото така прецених. Видях, че се задават сериалите и ми станаха по-любопитни“, обяснява опита си при Трифонов актьорът.

Ники и любимата му – модната дизайнерка Наталия Живкова, са повече от 15 години заедно, но засега не увеличават семейството, пък и не планират официален подпис в гражданското. Миналата година обаче се разходиха до там, защото кумуваха на друго звездно семейство - актьорът Ивайло Захариев се венча за втори път за блондинката Стаси.

Освен приятели, Ники и Ивайло са колеги, като през годините снимат няколко филма заедно и правят истински фурор с постановката "Кризисен център“. Станоев обаче дължи националната си известност на героя Райчо от сериала "Домашен арест“, където си партнира с Татяна Лолова, припомня "Минаха години".

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: