Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Калин Врачански категорично отряза гаджето си за сватба, искал само деца
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:37 / 06.02.2022Коментари (0)449
©
Калин Врачански окончателно отряза гаджето си Александра за сватба. Цели 4 години след като се залюби с нея, актьорът е категоричен, че никога няма да я направи почтена жена. Искал деца от нея, но отказвал да я заведе пред олтара. 

"Не харесвам брака. Брат ми и сестра ми не са женени, а имат деца и прекрасни семейства", обяснява Калин Врачански мотивите си да не поднася пръстен на художничката Александра, в която вече 4 години споделя живота си. Актьорът направи това в национален ефир – в интервю за предаване на БНТ 1.

"Имам приятели, които бяха женени и вече не са" – с тези думи звездата от сериала "Стъклен дом" доразви идеите си срещу законните брачни съюзи. В същото време обаче на своите 40 години, които през юни ще станат 41, звездата сериозно се притеснява, че няма деца. Той искал да създаде потомство "когато дойде моментът", като поне към момента вижда именно Александра в ролята на майка на бъдещите си деца. Връзката му с нея е достатъчно дълга, за да създадат наследници. Защо те все още не са се появили? Не е изключено Алекс, въпреки че на пръв поглед няма нищо против да живее без брак, все пак да се надява на брачна халка, преди да стане майка.

Макар все още да не е станал баща, актьорът е свикнал да гледа бебета и малки деца, тъй като има племенници. Той има и брат, и сестра и често е помагал в грижите за децата им, твърдят негови близки. Кариерата му започва в кукления театър, където е бил цели 5 години, така че когато един ден има деца, със сигурност ще знае как да ги забавлява. Алекс също се справя добре с децата, които често рисуват в нейното ателие.

Макар че личният живота на звездата все още изглежда щастлив, в работата си той има по-скоро притеснения отколкото поводи за радост. Макар че от години е един от най-популярните актьори в страната, пандемията оказа влияние върху финансовото състояние на Калин. За разлика от други свои колеги, които осребряват популярността си с реклами в социалните мрежи и с участия в телевизионни програми, Врачански отказва подобни ангажименти. Нещо повече – той напусна хитовия сериал на Нова тв "Братя" още след първия сезон, като се говори, че го е направила заради масовите критики към своята актьорска игра в него. Вместо да опита да подобри работата си, доколкото му е възможно, и да продължи да се снима в телевизията, Врачански направи мюзикъл в софийската опера – "Баща ми бояджията", а после влезе в главна роля с спектакъла на Варненския театър "Тютюн" по класическия роман на Димитър Димов. За разлика от сериала, ролите му в двете представления получиха аплодисментите и на публиката, и критиците, но заради пандемията Врачански не може да разчита на хонорарите, които взимаше преди. Въпреки всичко той е категоричен, че няма да се върне скоро в телевизията. Вместо това смята да прави поредно ново представление – този път в Благоевград, чиято премиера веднъж вече беше отложена.

В същото време бизнесът на приятелката на Калин също не е в цветущо състояние. Тя ръководи ателие за рисуване на художници любители, което обаче на няколко пъти трябваше да затвори заради мерките срещу Ковид. Въпреки всичко момичето се справя с работата си, доколкото това е възможно при актуалните условия, и успява да поддържа ателието. Врачански не спира да хвали дамата до себе си. В публичното пространство той разказва, че да се живее с нея е истинска приказка. Но продължава да бъде загадка каква е причината, която го спира да я направи почтена жена.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: