Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мария Бакалова имала вземане-даване с известен наш актьор, доста по-възрастен от нея
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:54 / 06.02.2022Коментари (6)610
©
Откакто се сдоби със световна популярност и се премести в Лос Анджелис, Мария Бакалова коренно е променила начина си на живот. Тя е спряла цигарите и се храни изцяло здравословно, по примера на много холивудските звезди. Спи по 5 часа в денонощието, но твърди, че няма нужда от повече сън, защото обича да е активна.

"Доскоро бях силно убедена, че хората не се променят. От известно време обаче забелязвам, че всъщност се променят – в смисъл на адаптивност", споделя актрисата. Именно благодарение на умението си да се приспособява към новистите, тя бързо свиква с живота в САЩ и с все по-натовареното си ежедневие.

В момента родната звезда се снима в два филма, но все още не издава подробности за продукциите. "Нямам търпение да дойде моментът, в който ще мога да споделя повече", коментира блондинката от Бургас. И допълва, че е по-щастлива, когато е по-заета. Може да звучи странно за някои, но Мария не обича да си почива. "Работохоличка съм, да. Упорита съм, но ако нещо не ми се получaва отвътре или ми отнема много време и препятствия, ми минава меракът. Вярвам, че ако има нещо да става, то просто се случва", твърди екранната дъщеря на филмовия герой Борат.

Освен че е работохоличка, актрисата е и перфекционистка. Казва, че по принцип не е суетна, но понякога и 5 часа не й стигат да се приготви за едно обикновено ходене до магазина "Ако съм си наумила дадена визия, мога така да се заиграя, че докато я осъществя, ще ми е минало желанието за излизане", казва Бакалова. За щастие, сега тя има възможността да работи със световноизвестни стилисти, които се грижат за бляскавия й външния вид. "В някои случаи роклите, които нося, си остават подарък от бранда за мен, но повечето пъти дрехите си отиват по модните къщи", споделя Мария за красивите тоалети, с които сме я виждали на червения килим. Иначе в ежедневието си тя се облича по-скоро спортно – с дънкови или кожени якета, кецове и бейзболни шапки.

Звездата признава, че откакто е в Холивуд, най-много й липсва родният й град Бургас. За съжаление, в момента няма възможност да се прибира често, но на всичките си колеги разказва колко е красиво там. "Обичам родното си място. Аз изпитва необходимост да се чувствам горда, че съм родена в Бургас. Това е място-чувство. То трудно може да бъде описано с думи – трябва да бъде усетено", категорична е актрисата. Разбира се, липсва й и нейната майка Румяна и семейството й. "Мама е всичко! Тя е най-добрата ми приоятелка!", казва Бакалова.

Що се отнася да любовния живот, звездата от "Борат 2" не разкрива дали има мъж до себе си. Още като ученичка тя се залюбва със сина на един от крупните строителни магнати в Бургас. С Павел Кралев са заедно повече от 2 години, но пътищата им се разделят заради кариерата на момичето. Единствената номинирана за "Оскар" българка и до днес не е изтрила от профилите си в социалната мрежа снимките с въпросния младеж. Това са единствените кадри, достъпни в публичното пространство, на които тя позира с гадже.

Според запознати, Бакалова и ученическата й любов са запазили добри отношения след раздялата. Помежду им не е имало изневяра, нито други сериозни проблеми – просто чаровната блондинка заминава за София да следва актьорско майсторство и така пътищата им се разделят. В артистичните среди отдавна се шушука, че Мария е имала вземане-даване с колегата си Башар Рахал, който навремето се изявява като неин ментор и с днешна дата се изказва много ласкаво за нея. Едва 16-годишна, тя се записва в актьорската му школа и бързо се превръща в негова любимка. Симпатиите явно са взаимни, защото Бакалова остава в школата доста дълго.

От снимките на бургазлийката в мрежата се вижда още, че преди 7 години с Башар посещават заедно Болоня. Е, не са сами – компания съм им правят още двама младежи. Какво точно се е случвало в италианския град, не е публично известно. Оттам тръгват и слуховете, че Мария и Рахал са имали по-специални отношения. Те се разделят чак когато актрисата вече е студентка в НАТФИЗ и е твърде заета със следването си.

Слуховете свързват родната звезда и с колегата й Юлиан Костов, който е неин мениджър. Благодарение на него тя отива на кастинг за филма "Борат 2". И двамата обаче са категорични, че отношенията им са чисто приятелски и професионални. В началото Мария не вярва, че това, което й се случва е истина. "С мой приятел, който снимаше, направихме видеото за прослушването в 5 ч. сутринта. Страхувах се, че всичко е измама, че това не е истински кастинг и ще попадна в трафик на хора", признава Бакалова. Във въпросните кадри тя импровизира с първото нещо, което ѝ идва наум. Понеже точно тогава празнува дипломирането си, тя застава пред камерата с чаша алкохол и цигара (по това време още пуши). "Казах нещо от сорта на: "Баща ми е най-добрият татко на света, защото ми дава цигари, разрешава ми да пия и всичко е прекрасно", връща лентата на спомените актрисата. 

Наложило й се да изпрати още 4 клипа, преди да отлети за Англия, за да се види със Саша Барън Коен. "Майка ми плачеше, изпращайки ме на летището. Повтаряше ми, че повече няма да ме види, а всеки път аз ѝ отвръщах: "Да, вероятно е така". Но това беше първото ми самостоятелно пътуване, така че трябваше да замина. Така започна всичко", разказва актрисата. Когато за първи път гледа скандалния филм "Борат 2", родителката на Мария плаче в продължение на 2 часа. Някои от сцените в лентата са доста противоречиви и Румяна Бакалова остава леко шокирана. Сега обаче е изключително горда с постиженията на дъщеря си и е убедена, че тя е избрала правилния път.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Страхотно унижение е ролята й в този пропаганден филм без никаква художествена стойност.
0
 
 
Нашето гардже си е най-хубавото гардже. Кой може да го отрече?
+2
 
 
На този свят няма човек да се е изявил и да не бъде оплют.Защо бе хорааааа!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: