Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Николай Бареков отговори на нападките на премиера с пост в социалните мрежи
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:41 / 05.02.2022Коментари (7)468
© БГНЕС
Журналистът Николай Бареков, бивш евродепутат и партиен лидер отговори на премиера Кирил Петков чрез пост в мрежата. Припомняме, че в телевизионно интервю Петков нарече Бареков "побъркан човек, слязал под дъното".

"Току-що премиерът на РБ разправя в пряк ефир, че съм се "побъркал“. Сигурно, защото излъга, че има компенсации в сметките за тока, а аз получих вече моята сметка от 1700 лева без грам компенсация в нея! Работа ли е на един министър - председател да обижда своите критици и журналисти с определения като "побъркан“, "тиня“, "под дъното“? Лесно се изпускат нервите, мирише на фашизъм“.

Това предупреди в профила си във Фейсбук Бареков.

"Нямам проблем със сексуалните предпочитания на "премиера“ К.П. , а с това, че лъже постоянно, неистово и неконтролируемо по телевизиите и с това, че е зависим от непублични фактори и неизвестни за публиката и избирателите му обстоятелства. Губи си времето в многочасови словоблудства и не работи за благото на народа. … Киро Петков си изми ръцете за #Grindr чатовете от телефона си, с които сам се похвали пред медиите, с някакъв си  незнаен човечец, който бил "съветник по външните работи в МС (цитирам дословно този абсурд)!!!! Странно тогава защо чатовете са от личния профил с телефона на Киро Петков?  "Съветникът“ от телефона с профила на премиера ли си чати, за да лови гейове? Или пък не е просто само "съветник“? Или е "съветник“ в МС, но по други работи, по-сърдечни?“, гласи още постът му.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дайте някое ново полит-проектче да включим Барека и анчето баракова, да не потъне момчето като шкембе-войвода, белозлатко-рубльов, яне-янев и прочие титани. Опс, викат ми той бил вече потънал, хм.
0
 
 
положението става вече неудържимо.Искахте промяна-получихте подмяна.След тоталния провал на правителството и след още някой друг скандал другарят Радев ще разпусне и това народно събрание.След това отново 2-3 неуспешни избора и така резидентът,без никой да го е избирал ще управлява сам 2-3 години.
0
 
 
Само ЧЕТИРИМА -пе**ли ДЖЕНДЪРИ?!?Разочаровате ме,пе**ли СМОТАНИ!!!
0
 
 
Я, Ники Дудука бил много ранима душица. Когато беше на хранилката и той приказваше глупости и не даваше обяснения - айде у лево :-))))
-4
 
 
нелсън кирчо мандела ПАК на държавния гръб днес е в Боровец!С охрана и джипове!Къде сте ,мамка ви проста,ПРОДАЖНИ МИСИРКИ,в чий задник сте се наврели и мълчите?!?
-4
 
 
кирчо лъжеца не е *той*, а *то* - да бъдем полово кУректни!Това е спИцИално уточнение за сополивите тролчета-лизачи от ПП- Пропадналите Пу...!
0
 
 
Бареков, Бареков, ти си утайката на тинята. Гнусна измет.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: