Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кои известни лица може да видим в тазгодишното шоу на "Като две капки вода"?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:50 / 28.12.2021Коментари (0)532
©
Хилда Казасян започна да подгрява аудиторията за предстоящия сезон на шоуто "Като две капки вода" по Нова тв. Певицата вече пуска в социалните мрежи снимки с останалите членове на журито във формата – Юлиан Вергов и Димитър Ковачев-Фънки. Според слуховете, тримата вече са дали съгласие за поредно участие в предаването, а продуцентът Маги Халваджиян е изготвил списък със звезди, които ще излязат на сцената в предстоящия сезон.

Съдейки по стила на Маги Халваджиян, новите имитатори най-вероятно ще са хора, с които той вече е работил в други свои предавания. Продуцентът обича да върти на екран едни и същи звезди, като сменя единствено техните роли. Едва когато се изявят навсякъде, където е възможно, той започва да се оглежда за нови лица. Рафи Бохосян, Мария Игнатова, Ненчо Илчев, Софи Маринова, Михаела Маринова и Къци Вапцаров са малка част от хората, които той вкарва във всички свои предавания. Ето защо се очаква догодина в "Капките" да покани хора, които още не са били там, но пък вече са се изявили в другото му предаване – "Маскираният певец".

Един от тях е "лошият брат" от сериала на Нова тв "Братя" – Владимир Михайлов. Той влезе в "Маскираният певец" 3 като Самурая. Актьорът, който е и певец, така добре успя да се прикрие, че никой не го разпознае до момента, в който свали маската си. Отзивите за участието му бяха толкова позитични, че най-вероятно ще получи покана и за "Капките". В новия сезон на шоуто може да видим и Госпожицата от "Маскираният певец" – Виктория Георгиева, която стана победител във формата. Тя е любимка на Маги Халваджиян още от 2015 г., когато изгря за първи път в шоуто му "Х Фактор".

В "Капките" обаче все още не се е изявявала. Същото се отнася и за тийнейджърката Крисия, която получи много похвали за актьорските си заложби, криейки се в костюма на "Гъбарко" в "Маскираният певец" тази есен. Сред звездите в "Капките" 10 със сигурност ще има и поне един представител на поп-фолка. Нищо чудно това да е Илиян Тупалката. Той е артистичен, талантлив, наскоро представи нова песен и му трябва платформа, чрез която да повиши популярността си. В условията на криза той едва ли ще иска кой знае какъв хонорар от продуцента, но има качествата да повтори успеха на Фики, който спечели сезон 8 и финишира втори в сезон 9.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Политическо противоборство в САЩ
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: