Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Михаил Билалов е участвал в "Стани богат", но не като претендент за голямата награда
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:08 / 16.12.2021Коментари (0)456
Броени дни преди завръщането в ефир на най-великата игра – "Стани богат" - екипът повдига завесата около това какво зрителите ще видят в юбилейната 20-та година на предаването у нас. Първият епизод на шоуто ще е на 20 декември от 18:00 часа и ще се излъчва всяка делнична вечер.

Утвърдилият се като любим водещ на играта за знания Михаил Билалов ще посрещне този сезон на стола на богатството общо 126 участници - по равно мъже и жени. Сред тях са гросмайстор, пилот, стюардеса, учители, програмисти, специалисти по киберсигурност, домакини, доценти от БАН, преподавател от Медицинския университет във Варна, полицаи и адвокати. Средната възраст на участниците е 41 години.

А първи на стола на богатството сяда млад мъж, роден в годината на старта на играта у нас. Връстникът на шоуто се казва Златин Тодоров. Най-възрастният участник пък е на 67 г. Интересът към "Стани богат“ от страна на зрителите е огромен и форматът е очакван с нетърпение, разкриват още от екипа. А първоначалният кастинг за желаещи да премерят знанията си в битка за голямата награда от 100 хил. лв. е наброявал 2363 души.

Любопитен факт е, че самият водещ – Михаил Билалов е участвал в играта, но не като претендент за голямата награда и не у нас. По времето, когато преди 20 години шоуто стартира в България, Билалов е бил във Франция и там е избран от свой приятел за жокер. Не е изненада, че актьорът е дал верен отговор.

Знаменитото шоу, в което познанията могат да бъдат възнаградени с голямата награда от 100 хил. лева, ще отбележи второто си десетилетие с нови елементи в регламента  - като това, че участниците сами избират втората сигурна сума. В празничните вечери "Стани богат“ ще предложи много нови знания, модерен хумор и качествено развлечение за цялото семейство.

"Стани богат“ е една от най-обичаните и чакани продукции в българския ефир този сезон -територия за хората, които с удоволствие тестват знанията си и  желаят да научават интересни нови факти, докато получават признание за широката си обща култура.

Емблематичното предаване е по лиценз на Sony Pictures Television и е първото по рода си, реализирано в България.  С ежедневните делнични епизоди, bTV затвърждава стремежа си да поднася качествено съдържание на своите зрители и то в момент, в който интелигентни игри за знания с голям награден фонд липсват в родния ефир.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: