Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Михаил Билалов е участвал в "Стани богат", но не като претендент за голямата награда
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:08 / 16.12.2021Коментари (0)450
Броени дни преди завръщането в ефир на най-великата игра – "Стани богат" - екипът повдига завесата около това какво зрителите ще видят в юбилейната 20-та година на предаването у нас. Първият епизод на шоуто ще е на 20 декември от 18:00 часа и ще се излъчва всяка делнична вечер.

Утвърдилият се като любим водещ на играта за знания Михаил Билалов ще посрещне този сезон на стола на богатството общо 126 участници - по равно мъже и жени. Сред тях са гросмайстор, пилот, стюардеса, учители, програмисти, специалисти по киберсигурност, домакини, доценти от БАН, преподавател от Медицинския университет във Варна, полицаи и адвокати. Средната възраст на участниците е 41 години.

А първи на стола на богатството сяда млад мъж, роден в годината на старта на играта у нас. Връстникът на шоуто се казва Златин Тодоров. Най-възрастният участник пък е на 67 г. Интересът към "Стани богат“ от страна на зрителите е огромен и форматът е очакван с нетърпение, разкриват още от екипа. А първоначалният кастинг за желаещи да премерят знанията си в битка за голямата награда от 100 хил. лв. е наброявал 2363 души.

Любопитен факт е, че самият водещ – Михаил Билалов е участвал в играта, но не като претендент за голямата награда и не у нас. По времето, когато преди 20 години шоуто стартира в България, Билалов е бил във Франция и там е избран от свой приятел за жокер. Не е изненада, че актьорът е дал верен отговор.

Знаменитото шоу, в което познанията могат да бъдат възнаградени с голямата награда от 100 хил. лева, ще отбележи второто си десетилетие с нови елементи в регламента  - като това, че участниците сами избират втората сигурна сума. В празничните вечери "Стани богат“ ще предложи много нови знания, модерен хумор и качествено развлечение за цялото семейство.

"Стани богат“ е една от най-обичаните и чакани продукции в българския ефир този сезон -територия за хората, които с удоволствие тестват знанията си и  желаят да научават интересни нови факти, докато получават признание за широката си обща култура.

Емблематичното предаване е по лиценз на Sony Pictures Television и е първото по рода си, реализирано в България.  С ежедневните делнични епизоди, bTV затвърждава стремежа си да поднася качествено съдържание на своите зрители и то в момент, в който интелигентни игри за знания с голям награден фонд липсват в родния ефир.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: