Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Каква е връзката между алкохолизма на Бен Афлек и бившата му съпруга?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:16 / 15.12.2021Коментари (0)435
49-годишният Бен Афлек в откровен разказ за брака си с Дженифър Гарнър и за проблемите си с алкохолизма. 

Разделен с майката на децата си от 2015 г., актьорът обясни, че са обмислили внимателно решението да се разведат след около десет години брак.

"Истината е, че мина време. Бяхме се отдалечили“, каза той, като уточни, че слуховете за предполагаема изневяра с детегледачката на децата му, са "глупости“. "Връзката ни вече не беше същата. Случва се. Тя е човек, когото обичам и уважавам, но за когото вече не трябва да съм женен“, продължи той.

Родители на три деца, бившата двойка дълго се "опитвала" да спаси домакинството, твърди актьорът. "Наистина се опитахме, защото имаме деца, но и двамата чувствахме, че това не е моделът, който искаме да имат за брак. Разделихме се приятелски. Дадохме всичко от себе си. Имали ли сме моменти на напрежение? Имали ли сме някакви разногласия относно попечителството? Трудни ли бяха нещата за нас? Ядосани ли сме? Да, но в основата винаги е било уважението. Знаех, че е добра майка. Винаги съм се надявал, че тя знае, че съм добър баща. Знаех, че съм“, добави той.

Бен Афлек разказа и за своята зависимост от алкохола. Той вече беше разказал в пресата, че е страдал от тази зависимост много преди брака си с Дженифър Гарнър, но сега изведнъж сподели, че "вероятно щял да продължи да пие“, ако беше останал женен за Гарнър, защото се чувствал "в капан“ в един нещастен съюз. "Вероятно щяхме да се разкъсаме един друг. Вероятно все още щях да пия. Част от причината да започна да пия беше, защото се чувствах в капан“, разказва той. "Мислех си: "Не мога да си тръгна заради децата си, но не съм доволен, така че какво да правя?“ Това, което направих, беше, че изпих цяла бутилка уиски и заспах на дивана, а това не беше решението".

"Лекът за пристрастяване е страданието, изпитваш достатъчно болка, че нещо вътре в теб да каже: "Свърших“. Имам късмет, защото стигнах до този момент, преди да загубя най-важното. Не моята кариера или парите си, а връзката с децата си “, каза той. Актьорът си припомни деня, в който е бил под въздействието на алкохол и когато е срещнал погледите на децата си. "Това беше най-лошият ден в живота ми. Поправих се, но от този ден, кълна се в Бога, никога, нито веднъж не съм искал да пия“, казва в заключение Бен Афлек.

Въпреки че Бен Афлек излиза отново с бившата си годеница Дженифър Лопес, той и Гарнър все още поддържат добрия тон в името на децата си.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
Първа лига сезон 2023/24
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: