Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
bTV отваря нова страница в историята на сериалите
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:29 / 29.11.2021Коментари (0)442
Тази пролет bTV ще излъчи най-новия сериал в портфолиото си - “Мен не ме мислете", чиито снимки вече започнаха. Съвместният проект на телевизията и "Междинна станция“ е предназначен за прайм тайма и е още едно доказателство за стремежа на медията винаги да предлага на своите зрители качествено и разнообразно съдържание. В сериала участват звезди на българското телевизионно кино и театър, и безспорни любимци на публиката. Всеки един от тях ще изненада с роля, в каквато до този момент не е бил виждан. Участие в най-новата продукция ще вземат Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и други.

С "Мен не ме мислете“ bTV отваря нова страница в историята на сериалите. Най-новата продукция на медията поставя на фокус проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, като ги поднася по уникален начин – чрез майсторско комбиниране на хумор и драма, вълнуващи сюжети и силни, и пълнокръвни герои, в които всеки може да се отрази.

"В основата на историята е сблъсъкът на два свята – този на обикновените хора, справящи се с ежедневните си проблеми, които ограничават тяхната възможност за развитие, и този на хората с материални възможности, които често се оказват в капана на страстите, чрез които компенсират личностните и духовните си липси. "Мен не ме мислете“ е висококачествен и модерен сериал, чрез който bTV още веднъж доказва, че е основен двигател в развитието на този важен жанр. Сериалът ще грабне и с невероятната игра на уникални български актьори, някои от които гастролират на малкия екран за първи път. Тяхното участие, съчетано с безкомпромисното качество на продукцията, са гаранция за успех на сериала и за доброто настроение на огромната аудитория на bTV“, коментира Христо Хаджитанев, директор “Програма" в bTV Media Group.

"Мен не ме мислете“ разказва на зрителите историята на една необикновена разведена жена, която винаги търси справедливостта и успява да стои с високо вдигната глава независимо от проблемите, които я преследват постоянно. Стремежът й за правда я вкарва в чести конфликти с околния свят, което ще се промени с появата на нов мъж в живота й – пълна противоположност на всички нейни принципи и очаквания. Свеж, съвременен и автентичен “Мен не ме мислете" обещава да привлече на своя страна цялото семейство с актуалните теми, проблеми и решения, пред които са изправени героите в сериала.

Продуцент на новия сериал “Мен не ме мислете" е bTV, а изпълнителен продуцент е "Междинна станция“. Сериалът е по лиценз на Telewizja Polska S.A., а сценарият е адаптация на хитовия полски сериал "O Mnie Sie Nie Martw ", станал част и от платформата Netflix.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
"Времеубежище" на Георги Господинов спечели "Букър"
Парламентарни избори 2024
"Уроците на Блага" с Кристален глобус
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: