Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Рачков се отказа от брат си: Нека да изгние в затвора!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:49 / 10.10.2021Коментари (0)381
©
Димитър Рачков окончателно е отписал от живота си своя брат Петър, който излежава присъда от 3 години и 2 месеца затвор. Звездата категорично отказва да се среща със своя родственик и да го посети зад решетките, твърдят близки до фамилията. За всичките месеци, откакто Петър е на топло, актьорът не е отишъл на нито едно свиждане. Зарекъл се е, че и занапред няма да го посети.

Грижите му за него се свеждали до един телевизор, който му бил купил, и до няколко кутии цигари, които от време на време изпращал по настояване на своята майка. Жената се опитвала да омилостиви Митко и да го накара да посети черната овца на рода си, но комика бил непреклонен. Той не можел да прости на Петър за това, че докара силен стрес на родителите си, от които те едва се възстановяват.

Припомняме, че братът на Рачков бе арестуван в края на март след полицейско преследване, при коетo отказа да спре за проверка и блъсна кола на жандармерията. В нерегистрираната кола, която е шофирал, е имало дрога. Екшънът се разиграва, докато Петър е в изпитателен срок по предходна присъда за разпространение на опиати. Месец по-късно 41-годишният мъж е осъден на година и 3 месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим на изтърпяване и глоба от 5 хиляди лева. Съдът привежда в изпълнение и наказанието от година и 11 месеца затвор по друго дело, в чийто срок на изпитание е повдигнато обвинението след екшъна с ченгетата. В резултат на всичко това братът на Димитър Рачков вече няколко месеца е зад решетките и не се очаква скоро да излезе оттам. "Нека да изгние там! Заслужава си го!", ядосвал се Димитър.

Майката на двамата братя е пред нервен срив, издадоха пред "Уикенд" запознати. Тя преживявала много тежко сблъсъците със закона на своя по-малък син и не пропускала шанс да се срещне с него в затвора. За сметка на това обаче Димитър Рачков не искал и да чува за своя родственик. За всичките месеци, в които Петър е зад решетките, той нито веднъж не бил стъпил на свиждане при него. Митко бил забранил темата да се повдига в негово присъствие. Избухвал в караници дори и при най-беглия намек за това, което става с брат му, и отказвал да разговаря за него дори с родната си майка. Според негови познати, случилото се с Петър е най-големият срам в живота му. Звездата бил смъртно обиден на брат си за тъмното петно, което е хвърлил върху имиджа му със своите проблеми. Ето защо бил категоричен, че не иска да има никакви контакти с него занапред. Дори майчините сълзи не били в състояние да го разубедят.

Въпреки всичко Рачков се стараел да облекчи затворническото битие на своя родственик, доколкото това е възможно. За целта му бил изпратил скъп телевизор, който се ползвал не само от Петър, но и от приятелите му в пандиза. Хората дори се шегували, че звездата е избрал такъв подарък, за да може брат му да го гледа по телевизията, след като не може да го вижда на живо. От време на време Митко изпращал и пакети с цигари. Плащал разходите за телефон на Петър, но отказвал да разговаря с него.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: