Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Малина: Коронавирусът е вид война, хората трябва да са смели
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:48 / 09.08.2021Коментари (0)391
©
"Коронавирусът е вид война, с която човечеството трябва да се справи. Хората трябва да са смели и да посрещнат изпитанията без страх".

Така коментира пред "България Днес" новата вълна на коронавируса у нас, която вече настъпва все по-осезаемо, фолкзвездата Малина.

Въпреки доброто лятно настроение и хубавото време вече е факт ръстът на новозаразените. Очаква се статистиката да е все по-плашеща, а ново затваряне на клубове и дискотеки е напълно реален сценарий. Сред най-ощетените през последната година и половина бяха родните артисти и музиканти, като между тях и попфолк звездите.

"Ще бъде неприятно отново да останем без работа, но все пак здравето е на първо място. С безработицата ще се справим някак. Всичко трябва да се подрежда по степен на важност. Аз като медицинско лице се надявам четвъртата вълна да е по-леко протичаща и по-бързо да отшуми. Хората не трябва да забравят да бъдат спокойни" - коментира още Малина, която по образование е медик.

Вирусът не е подминал и самата певица, както и част от семейството й. Тя признава, че са били много изплашени. Малина е категорична, че ваксинирането не трябва да бъде задължително.

"Аз съм За ваксините. Доказано е, че чрез тях са изкоренени много болести, били бич за човечеството. Нека обаче хората сами да решат. Живеем във времена, в които правото на избор е правило номер едно. Човек има възможност да се информира от много и различни източници и да вземе своето решение" - казва още изпълнителката.

На първо място поставя здравето и друга голяма попфолк звезда - Илиян. Тупалката, както е известен още певецът, вярва, че колегите му са "видели две и двеста" и бизнесът ще оцелее и при още едно стопиране на нощния живот у нас.



"Всичко ще се случи по Божия воля. На първо място са здравето и търпението. И това ще мине!" - вярва Илиян.

Гледайки винаги от положителната страна на нещата, певецът отчита и друг факт. Според него ковид е сплотил хората в музикалния бранш.

"Забелязвам, че сме по-близки, когато се събирам с колегите това лято. Бяхме се увълчили малко. Вече всеки си е направил равносметка и отношенията са съвсем различни. Всеки разбра, че всички сме хора, че трябва да си помагаме и да се уважаваме" - доволен е Тупалката.

Не е нормално да работиш по два месеца в годината, категорична е звездата Роксана.



"Дано не се случи така, че пак да ни затворят. Не може да се работи едва два месеца годишно. Вече всичко е коронавирус. Кихнеш ли, отиваш да си правиш тест. Всичко друго все едно изчезна" - недоволна е Роксана.

Тя смята още, че ако музикалният бизнес бъде отново засегнат, положението ще се влоши много.

"Ако отново ни спрат да работим, то поне трябва обезщетения" - смята още Роксана.

Фатални ще са още месеци без работа, заяви пред медията и звездата Рени. Изпълнителката е сред най-върлите противници на мерките, тъй като и тя, и всички нейни колеги остават без работа.

"Музиката за мен е професия и ако не я упражнявам, няма с какво да се издържам, няма с какво да гледам децата си" - ядосва се Рени. Певицата, която освен у нас е звезда и в Сърбия, смята, че се всява ненужна паника и страх сред хората чрез медиите.

"Все очакват нова вълна, месеци преди да дойде, вече знаят. Продължават да всяват паника и ужас сред хората. Вируси е имало и винаги ще има. Аз продължавам да живея, както съм живяла винаги. Отказвам да се страхувам!" - отсича Рени.



Притеснени от скорошно затваряне на заведенията са и редица други чалга звезди. Бони, Коцето, Камелия също изказват негодувание и притеснение. Голяма част от бранша се надява то да не се случи, но растящият брой на новозаразени показва друго и предстоящите мерки може да ги засегнат отново.


Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: