Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Хората, които изпитват сексуални влечения към животни, искат да се присъединят към ЛГБТ общността
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:06 / 08.07.2021Коментари (9)700
©
Зоофилите вярват, че е приемливо да бъдете интимни с животно и искат движението LGTBQ+ да добави Z към името си. RT разговаря с един за техния таен свят и с членове на "фъри“ и "терианските“ общности. Месецът на гордостта току-що приключи след четири седмици глобални паради и тържества с участието на гей, бисексуални, странни, транс, де-транс, асексуални и други маргинализирани общности.

Но една група, която до голяма степен бе обявена за не добре дошла, в по-голямата си част е зоофилската общност. Накратко, това включва хора, които имат сексуално влечение към животни, въпреки че това не винаги може да бъде предприето. Това изключване накара зоофилската общност да проведе свой собствен празник на гордостта, който тази година е от 1 до 7 юли.

Има и две други свързани идентичности, обичащи животните, тези, които се смятат за терианци или кожухари. Първите са хора, които чувстват, че имат нечовешки елемент, духовно или психологически, докато вторите обожават само определени животни.

Има известна степен на припокриване между двете групи, а някои носят животински костюми и маски, за да отпразнуват своята идентичност, макар че, за да направят ситуацията още по-сложна, някои терианци и кожухари също са зоофили. Много от трите общности избягват публичността поради автоматичното предположение от външни лица, че се сношават с животни.

Тези, които участват в сексуален акт с животно, могат да бъдат изправени пред наказателни обвинения или насилие от обществеността, ако тяхната самоличност бъде разкрита. Някои обмислят самоубийство или дори са се самоубили поради стреса от безмилостния тормоз.

Една фигура от зоофилската общност обаче се съгласи да говори с RT. Тогъл е от Пенсилвания и иска да подчертае, че говори само заради недоволството си от това как зоофилите се изобразяват в медиите. Той е категоричен, че те не могат да бъдат изключени от "парадите на гордостта“, независимо какво казват масите.

Докато за мнозина идеята за секс с животни е немислима, Тогъл обяснява още: "Хората мислят, че отношенията ни с животните са изключително сексуални, но точно както хетеросексуалността и хомосексуалността, нашите връзки са многостранни. Сексът е много малка част от нашето взаимодействие с животните и всъщност има много зоофили, които изобщо не правят секс с животните. Мисля, че определяща част от нашето съществуване е дълбокото уважение към "нечовешките хора" и желанието да направим света по-добро място за тях. Ето защо много зоофили прекарват времето си в борба за правата на животните и ориентират живота си около работа с животни. Ние ги обичаме и искаме да обогатим живота им".

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не да ги присъединяват, а да ги ефтаназират такива!
+1
 
 
Човечеството не върви надобре. Май трябва да се взима пример от Унгария за някои неща...
+2
 
 
Откачалки само да сте посмяли да дискриминирате хищниците! Ще се ши*а#е и с кродили, лъвове и тн!Вкарайте и наемните убийци във вашето общество, не дискриминирайте честния труд!!!
+3
 
 
Светът е предупреден и наказан веднъж за подобни извращения, но явно паметта му е къса: Битие 18 и 19 И рече Господ: голям е поплакът против Содом и Гомора, и грехът им е твърде тежък; ще сляза и ще видя, дали постъпват тъкмо тъй, какъвто е поплакът против тях, който стига до Мене, или не; ще узная. Още не бяха легнали да спят, и градските жители, содомци, млади и стари, целият народ от всички краища на града, заобиколиха къщата, извикаха Лота и му думаха: де са човеците, които дойдоха при тебе да нощуват? Изведи ни ги да ги познаем. Тогава Господ изля върху Содом и Гомора като дъжд жупел и огън от Господа от небето и съсипа тия градове и цялата околност и всички жители на тия градове, и (всички) растения земни.
+5
 
 
Светът деградира с бързи темпове. Ми присъединете и педофилите значи, ако вече не са там. Мале като хвана една гьостерица!!!!
+6
 
 
А канибалите ще ги приемат ли? Този свят от толерантност ще се самозатрие.
+7
 
 
Няма нищо. Догодина и педофилите вкарайте под този лозунг, поне да се съберете всички откачалки на 1 място за разстрел.
+8
 
 
Тцъ, тцъ, тцъ. Знам, че имам много да кажа, но просто нямам думи...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: