Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Изневярата на Коко Каменаров ще му струва поне 1 милион лева
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:01 / 27.06.2021Коментари (0)532
©
Извънбрачната афера на Константин Каменаров ще му струва поне 1 милион лева, научи "Уикенд“ от близки до фамилията. От 2 години бившият шеф на БНТ се лута между две жени – законната си съпруга Радина Червенова и близначката на Гергана Паси – Михаела Калайджиева. Аферата бе разкрита първо от "Уикенд".

Коко ту се събира, ту се разделя с бившата съпруга на милионера Борислав Дионисиев. През 2019 г, след няколко месеца чакане, тв звездата не издържала и му поставила условие да избира – или тя, или съперницата й. Каменаров заявил, че е по-щастлив с любовницата си и се изнесъл от дома им. С времето обаче осъзнал, че е направил сериозна грешка и именно Радина е жената на живота му, с която го свързват 20 години брак и 4 деца. Десислава и Валентин са от първия брак на тв говорителката, София е плод на връзката на Коко с журналистката Камелия Станчева, а общата им наследница е Анастасия.

Наскоро обаче настъпил поредният обрат в отношенията на Коко и Радина. Каменаров отново си събрал багажа и се преместил в къщата на любовницата си в Панчарево. Този път Червенова твърдо била решила да не дава пореден шанс на брака им и се е консултирала с бракоразводен адвокат. Разтрогването на брака на телевизионното семейство ще коства цяло състояние на прелюбодееца, който се молел да остане бракуван за Радина макар и само по документи.

Освен два апетитни апартамента в тухлена кооперация на ул. "Балша“ в кв. "Лозенец“, на метри от бившия Японски хотел, телевизионерите ще делят и проспериращ бизнес. Дълги години Каменаров бе съдружник в проспериращата компания "Войском“ - посредник на "А1“ в услугите с добавена стойност - телефонни, SMS игри и промоци, от където натрупал приличен капитал. При евентуален развод Коко щял да се раздели с половината от имотите, придобити по време на брака му с Радина. Дори любовницата му Михаела да го натири от дома си, Каменаров бил подсигурен със собствен дом. Тузарското жилище до градинката на "Кристал“ било наследствено от неговия баща д-р Валентин Каменаров, който в миналото бил един от най-добрите анестезиолози във ВМА. Самият Коко бил в шести курдс стажант-лекар, когато попаднал в БНТ и зарязал лекарската професия.

Изненадващо след последната си раздяла с жена си Каменаров замени автомобила си с по-нисък клас. Преди да се събере отново с Михаела, бохема Коко бръмчеше из софийските улици с тузарски черен "Мерцедес“ за около 200 000 лв. През февруари папараците на "Уикенд" забелязаха бившия телевизионер да шофира "Мини Купър" в кафяв цвят. Дали е продал луксозното возило, притиснат от финансови проблеми покрай раздялата си с Радина или е решил да шофира по-компактен автомобил в натоварения трафик на столицата, не стана ясно.

Миналата пролет популярната водеща на "По света и у нас“ прости изцепките на Каменаров и го прибра в семейния им дом. Коко се заклел, че се е променил и е загърбил флиртовете. Дори купил нов апартамент в същата кооперация, където е жилището им. Двамата даже започнали нов семеен бизнес. След като и Радина, и Коко бяха отстранени от БНТ в рамките на няколко месеца, те решили да си основат своя фирма. "Малката компания“ ЕООД се води на името на Каменаров. По същото време Коко вече беше отстранен от директорския пост на БНТ, след като получи присъда за шофиране в нетрезво състояние. Офисът на фирмата на ексшефа на телевизията се намира в София, в близост до "Майчин дом“. Капиталът й е 500 лева, а дейността, която развива, е свързана изработване на софтуерни продукти за организиране на числови и моментни онлайн игри в интернет пространството, медийни консултации и рекламна дейност. Запознати твърдят, че и съпругата на Коко имала пръст в новия семеен бизнес, макар че по документи Каменаров бил едноличен собственик на капитала. За нищо на света бившият телевизионер не искал да чува за развод, тъй като това щял да остане гол като пушка.

Години наред Радина беше звезда на централната информационна емисия "По света и у нас“, но почти 2 години бе в отпуск заради битката й с рак на гърдата. Семейни приятели на Радина и Коко дори го обвиниха за здравословните проблеми, които Червенова си докара. "Бяха заедно 20 години. Този емоционален стрес, който й причини, направо я съсипа и отключи рака", убедени са техните авери.

Радина дълго търпяла изневерите му, надявайки се той да се върне при нея, а тя да му прости предателството. Огорчена от постъпката му, Червенова напусна временно страната и заживя в Швейцария при първородната си дъщеря Деси. Покрай децата Коко и Радина продължили да поддържат връзка по телефона. А след един от разговорите той отлетял за Швейцария, надявайки се да я разчувства и отново да се съберат.

Папараците на "Уикенд“ дори станаха свидетели на любовния ренесанс помежду им. Миналото лято Радина и Коко отмаряха на родното Черноморие, където Червенова има наследствен имот. 56-годишният бохем и 8 лета по-възрастната от него Радина се опитаха да скрепят брака си, но уви, Червенова така и не успяла да забрави предателството му, а отношенията им постепенно съвсем охладнели. Сега вее Каменаров окончателно избра да остане при Михаела.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: