Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Етиен Леви: Няма скандал между Фънки и Азис
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:02 / 27.04.2021Коментари (0)602
©
Музикантът Етиен Леви, който е ментор в шоуто "Като две капки вода" каза интервю за "България днес" каква е причината за видния конфликт между Фънки и Азис в предаването. 

- Г-н Леви, шоуто "Като две капки вода" се радва на невероятен интерес. Има ли режисьорски похвати, за да се случва това?


- Не и никога не е имало. В предаването се чувствам като риба във вода, любимо ми е. Аз съм бил вокален педагог и в "Мюзик айдъл", на първия "X Factor", но след голямата ми любов група "Трик" следващата са "Капките". Сезонът е силен, защото изпълнителите са много добри, да не забравяме, че имаме трима победители от това предаване в друг формат - Рафи Бохосян, Михаела Маринова и Фики Стораро. Всички са силни. Но е доста трудно за тях, защото всеки влиза в друг несвойствен диапазон, да не говорим, че трябва и външно да го имитираш. Дори в световен мащаб вокалната педагогика отрича имитацията, но това шоу е единственото в света, което изисква точно това. И аз, и колегите Георги Низамов и Алекс Енева правим всичко възможно всички да се чувстват суперзвезди. Иначе отношенията вътре са приятелски - закачат се, помагат си - Азис помага на Къци как да направи вибрато, Фики помага за тембъра на Михаела, която го имитира. Възхищавам им се. Явно пандемията и липсата на участия играе роля на сплотяване на гилдията.

- Фънки ли е трън в очите на хората, видяхме конфликта им с Азис?

Не, Фънки има изключително чувство за хумор, но е много критичен и когато не му хареса нещо, веднага си го казва. Няма нагласено. Изказването на Фънки беше леко негативно, що се касае за образа и песента, която изпълнява Рафи, но в случая Азис се обиди, защото много добре беше имитиран, и то на песен, която има милиони гледания. Но няма скандал между двамата. Това не попречи обаче Фънки да оцени блестящата имитация на Азис на Наско Георгиев от "Импулс".

Искам да кажа и друго - преди 8 години и аз се пробвах в "Музикална академия" и тогава Фънки, били сме състуденти с него, на сцената също, той не ми прости, когато не ми се получи изпълнението. Каза ми: "Мен, това не е твоята песен, мен", а пък ме похвали за ария от два нюанса в една и съща песен, пак в това шоу. "Мен, ти ми счупи главата", така ми каза. Така че Фънки има силата да бъде крайно негативен и крайно позитивен, когато си направил добро.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: