Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Жената на Орхан Мурад: Разведохме се, но все още живеем заедно
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:14 / 14.04.2021Коментари (0)554
©
Музикантът и Шенай бяха заедно 19-години, но с бракът им е напълно свършено. Плод на любовта им е  певицата Сузанита. За момента няма яснота защо Шенай и Мурад се разделят, и то толкова скоростно. "Разведохме се на 23 март. Беше по бързата процедура, по взаимно съгласие“, обясни пред "България Днес“ вече бившата жена на Орхан Мурад.

Те живеят заедно в семейното жилище в Пловдив, поне на този етап.

"21-ви век сме. Били сме 19 години заедно и няма драма, че сме живеем заедно, въпреки че сме разведени. Разбира се, говорим си понякога. Нямаме проблем с това. Разделихме с цивилизовано. Оставаме приятели. Засега живея при него. Но е възможно в даден етап да не делим общ апартамент", споделя Шенай.

Според нея дъщеря им Сузанита приема тежко раздялата между родителите си. Самата певица не пожела да коментира темата за раздора в отношенията на родителите си.

"Нормално е като всяко дете да страда. Тежко й е - родителите й вече не са заедно. Но такъв е животът. Разводи се случват и в семействата на известните, не само в нормалните. Сузи знае за развода. Чула е и двете гледни точки. Не е малка, но й е трудно", разкри още Шенай.

Бившата съпруга на Орхан Мурад днес празнува рожден ден. Тя очаква много подаръци от близки и от децата си. Първородната й щерка - Александра, която е от предна връзка, съвсем скоро ще я направи баба.

"Най-големият подарък ще е раждането на бебето. Това ще са хубави емоции. Не искам да кажа кога е терминът, за да не урочасам бебето, още преди да се е родило. Раждането е най-хубавото нещо. Нека вече само такива неща да ми се случват", казва още майката на Сузанита.

В момента Шенай работи като брокер. Тя е част от голяма компания, която продава имоти из цяла България.

Oрхaн Мурaд и Шeнaй cключвaт грaждaнcки брaк прeз ceптeмври 2002 г. Прeди тoвa и двaмaтa имaт гoрчив oпит c бившитe cи пoлoвинки. Шeни e изocтaвeнa от предишния си парньор малко след като на бял свят се появява дъщеря й Александра. Oрхaн има неуспех с Антоанета, с която живее дълги години на семейни начела. Мадамата успява да открадне на певеца почти половин милион лева. Музикантът дълги години води дела срещу бившата си партньорка, ала без успех.

"Имах й доверие - разкрива преди години Орхан. - Направих й пълномощно - като незрящ. Имахме фирма, даже правихме ресторант. И накрая ме измами и ми взе всичко".

След огорчението от измамата Орхан е с разбито сърце. Едва свързва двата края, а в този момент се запознава с Шенай. Любовта им пламва бързо. Само няколко месеца по-късно Орхан пада на колене и предлага брак на Шенай.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: