Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Ботев Пловдив е с нов спонсор - какво да очакваме
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:55 / 15.02.2021Коментари (0)587
©
Вярвате или не, професионалният футбол никога не е бил евтино забавление. Ако за практикуването на вечната игра се изисква само една топка и терен, за професионалния футбол ще имаме нужда от много повече. Количеството се определя от нулите, които ще пристигнат след първата цифра по сметката на даден клуб. През последните няколко години можем да забележим, че много футболни отбори мечтаят за такава финансова инжекция, а когато такава е налична, отборите наистина се радват на успех.

В България можем да изберем на пръсти онези отбори, които се радват на такава подкрепа. Още един футболен клуб получава сериозни и високи шансове за налагане в професионалното първенство. На този етап ще забележим, че канарчетата се намират на не толкова далечното 12-то място. Отборът беше ударен няколко пъти от доста тежки финансови кризи, самите фенове се включиха в управлението и заявиха многократно своето недоволство, след промяната на ръководството започнаха да събират средства за отбора и показаха много точно какъв точно е Ботев Пловдив за публиката си. След това стана ясно, че някои играчи не са получавали заплати от няколко месеца, а сега, едва сега станахме свидетели на присъствието на едно нови лице в редиците на отбора.

Неговото ме мотивира различните оператори да прогнозират по-сериозен възход за Ботев Пловдив. Ето защо препоръчваме да разгледате повече за Win Bet от Nostra Bet и очакванията на този букмейкър, както и анализаторите, за бъдещите планове на отбора. Кое е магическото име, което трябва да промени качеството на игра и да даде по-високи шансове за излизане от не толкова престижното 12-то място? Отговорът се крие в присъствието на г-н Антон Зингаревич. Във визитката му ще забележим, че пише "милионер", а като човек, който се занимава с енергетика, строителство, и eлектроразпределение, не е трудно да видим нуждата от малко по-скъпо хоби. Във времето, в което Зингаревич е подпомагал футболен клуб, отборът на Рединг получи възможност да играе във Висшата лига.

Това обаче не трая много дълго, все пак Рединг не е Челси и собственикът не е Абрамович. Това обаче не означава, че неговото присъствие няма да остави положителен отзвук в качеството на игра на канарчетата, най-вероятно всички очакват заздравяващата спортна схема, както и създаването на по-добър и качествен футбол. Ако имаме и още малко късмет, най-вероятно ще бъдем готови за по-впечатляващо присъствие, бързото завършване на футболния стадион, дори малко по-смел летен трансферен прозорец.

За съжаление няма как да заявим, че Ботев Пловдив ще има шансове да се бори за първото място. Нека не си правим такива илюзии, по-скоро ще трябва да видим първите заздравяващи мерки, които ще изтеглят отбора на безопасно място от изпадането. Вече забелязахме привличането на няколко нови играча, а с това ще се чакат и бъдещите планове. Ако имаме и късмет, определено ще се радваме на още един силен отбор в родното първенство, а колкото повече такива има, толкова по-високи са шансовете през следващите години и останалите тимове да се радват на покровител.

Това пък, от своя страна, много бързо ще обърка схемите на всички останали хегемони и определено ще бъдем готови за още повече предизвикателства, просто няма как да се случи по различен начин. За да задържим този спонсор, канарчетата наистина трябва да покажат резултати, в противен случай със сигурност няма да получим точно това, което искаме.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: