Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Най-известният порноактьор се е заразил от ръкостискане
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:17 / 30.10.2020Коментари (0)524
©
Прочутият порноактьор Роко Сифреди и цялото му семейство – съпруга и двама синове, са заразени с COVID-19, съобщи Dagospia, цитирани от Монитор. Тестовете дори на домашната помощница и шофьорът им са положителни.

Новината е потвърдена официално и от италианската информационна агенция Ansa, пред която Сифреди се изказа: "Тръгнахме от Будапеща (където актьорът от години живее – б.р.) със 100% отрицателни тестове. Пристигнах в Рим за срещи, свързани с филма за живота ми – биографичен сериал, който в момента е на фаза сценарий. Трябва да излезе през 2022 г. и вече сме избрали изпълнителя на главната роля“.

Междувременно, на 27 октомври, актьорът бе удостоен с 2 награди от третото издание на кинофестивала на развлекателната индустрия за възрастни в Берлин – Xbiz Europa Awards 2020, за своя нов еротичен филм My Name is Zaawaadi: за най-добър филм на годината и най-добра секссцена. Заради пандемията церемонията се е състояла във виртуален формат.

"Аз и съпругата ми започнахме да проявяваме симптоми на грип и си останахме вкъщи. Два пъти тестовете, закупени в Италия, показаха отрицателен резултат. Успокоихме се и прегърнахме отново двамата ни синове – 24-годишния Лоренцо и 21-годишния Леонардо. На следващия ден и те се почувстваха зле. Решихме да направим молекулярен тест и следобеда от лабораторията ни се обадиха, че всички сме позитивни“, разказва звездата по телефона от унгарската столица.

Сифреди се безпокои най-вече за прислужницата и нейния съпруг, на 70 и 75 години, който също са се заразили.

"Аз и жена ми много внимавахме. Хотелът ни в Рим беше полупразен. Последната вечер в ресторанта бяхме седнали на дистанция. Но явно сме си позволили няколко излишни ръкостискания. Имаше колеги актьори – не от порнокиното, и един от тях по-късно ни се обади да съобщи, че е с положителен тест за коронавирус“, обяснява надареният италианец.

"Много неправилно е да се ползват тестове, които можеш да си правиш сам вкъщи – това е опасен бизнес. Трябва да се правят лабораторни молекулярни тестове“, предупреждава 56-годишният титан на порното, като уточнява, че той и съпругата му Роза все още имат симптоми: кашлица, температура, загуба на вкусови усещания.

Относно работата на порнобизнеса в условия на пандемия от коронавирус, легендата Раоко Сифреди е категоричен: "Абсурдно е, че още не е спрял. Откакто бе обявено извънредно положение през март, аз вече не снимам. Но, странно, индустрията не направи същото. В Будапеща, Прага, Париж – всички актьори продължават да снимат“.

Още по темата: общо новини по темата: 11876
09.04.2024 »
09.04.2024 »
08.04.2024 »
08.04.2024 »
08.04.2024 »
08.04.2024 »
предишна страница [ 1/1980 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
Енергийна криза
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: