
ЗАРЕЖДАНЕ...
Само 4 фурни пекат ръчен хляб | ||||||
| ||||||
Последно спряла да работи фурната в близкото до Кюстендил с. Жиленци, за да не трупа загуби. Така "истински хляб" - без набухватели и стабилизанти, приготвен по познатата технология, правели само в Коняво, Ваксево, Сапарева баня и Рила, уточни шефът на РКС инж.Георги Анастасов. Цената на селския хляб варира от 90 ст. до 1,10 лв. при разфасовка от 750 грама. За да не работи на загуба, фурната трябва да меси и продава поне по 500-600 хляба дневно, пресмята шефът на 20-те кооперации в региона инж. Анастасов. Източник: в. "Труд" |
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@blagoevgrad24.bg