Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
40-годишен мъж преби баща си и се барикадира в дома си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:20 / 12.04.2014Коментари (0)261
© Blagoevgrad24.bg
40-годишен мъж преби баща си и се барикадира в дома си в симитлийското село Черниче. В късния следобед на 11 април в полицията е получен сигнал, че 40-годишен мъж се е барикадирал в дома си, а друг лежи в безпомощно състояние. Полицаи са отвели бащата на 40-годишния Васил, няма информация какво е състоянието на пострадалия. 40-годишния Васил има две деца и съпруга, живее в къщата си със семейството си, майка си и баща си. Бизнесът му е вървял допреди година; впоследствие вероятно не. Вероятно мъжът има и психически проблеми. По информация на съседи, барикадиралият се у дома си е въоръжен.

Пред Агенция "Фокус" кметът на село Черниче Иван Андонов каза, че случаят се преекспонира. 

"Момчето е малко нестабилно психически и явно е посегнало на баща си - карали са се", обясни кметът. По думите му - случаят е малко преекспониран, с тази информация, че синът се е барикадирал. Синът се казва Васил Кирилов и е сам в къщата, кметът не знае какви са причините за случилото се. "Бащата е ударен, откаран е с линейка в болница. На мястото има екипи на МВР и журналисти", каза още кметът. 

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов съобщи за Агенция "Фокус", че полицаи ще дежурят около къщата на 40-годишния Васил в симитлийското село Черниче. По думите му, бащата на мъжа не е бил бит, а е бил в лошо здравословно състояние. 

"Доколкото разбрах от полицията, в крайна сметка се оказва, че бащата не е бит, след като му е направен обстоен преглед в болницата в Благоевград. Поради тази причина, и тъй като майката с децата не са в къщата, а са при родителите си в съседното село, тези, които ръководят акцията, решиха да оставят шестима полицаи да дежурят около къщата, а всички останали да се изтеглят. Комплицирани са нещата. Вашите колеги казаха силни неща, които като че ли не са верни", каза кметът на Община Симитли. 

По думите му - за сина се знае, че преди две години е бил отвличан, нямало го е 6 - 7 дни, сега живее малко отшелнически. Има разни версии, говорят се разни неща. Иначе, преди това, беше едно много свястно, добро и работливо момче. Аз също бях изненадан, защото тези неща, свързани с отвличането, не ги знаех. Последните 2 години той почти не излиза от вкъщи, а ако излезе, стои пред тях. Когато излезе на улицата, на тротоара, като мине някои на улицата, той веднага се прибира.

Полицаят, който ръководеше акцията, ми каза, че бащата не е бил бит. Той първо беше откаран в болницата в Симитли. Сега, преди около 30 - 40 минути, е откаран в Спешния център в Благоевград. Това, което ми беше казано от полицая, ръководещ акцията, е, че според лекарите в Благоевград - бащата не е бит, а имал много заболявания, и не е бил в добро здравословно състояние.

Говорили са психолози и полицаи със сина, но явно човекът е бил в някакъв афект. Явно притесненията са идвали от това, че е имал законен газов пистолет. Може би, доколкото говорих с ръководството на полицията, затова, че той може би изпитва и някакъв страх, не искат да предприемат някаква акция", обясни кметът на Община Симитли.

В момента около 20 полицаи са пред дома на барикадиралия се в Черниче Васил Митков, цялата улица е отцепена, съобщи за Радио ‘‘Фокус'' - Пирин Ралица Ангелова, жител на селото. По нейни думи, този прецедентен, за иначе спокойното симитлийско село случай е стреснал местните жители, които се надяват на положителна развръзка още днес.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Зверство срещу 18-годишно момиче
Covid-19
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: