Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Звезда от мюзикъла "Коса" загина при катастрофа с мотоциклет
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:35 / 13.06.2023Коментари (0)195
©
Звездата от хитовия мюзикъл "Коса“ загина при катастрофа с мотоциклет във Върмонт.

Трийт Уилямс добива световна слава с ролята си на Джордж Бъргър в "Коса" по хитовия бродуейски мюзикъл през 1979 г. За тази роля получава първата си номинация за "Златен глобус", съобщават от БГНЕС. 

"Трийт Уилямс почина на 71-годишна възраст, след като е участвал в катастрофа с мотоциклет във Върмонт“, съобщи агентът му от 15 години Бари Макферсън пред "Пипъл“. "Той е загинал извършване на маневра, след като кола е препречила пътя му", каза Макферсън пред изданието. "Просто съм съсипан. Той беше най-милият човек. Беше толкова талантлив. Той беше актьорът на актьорите. Режисьорите го обичаха. Той беше сърцето на Холивуд от края на 70-те години на миналия век", продължи Макферсън.

"Той се гордееше с представянето си тази година. Беше толкова щастлив от работата, която му осигурих. Имаше балансирана кариера", завърши агентът.

Уилямс е трябвало да бъде транспортиран със самолет след катастрофата, която се е случила в понеделник около 17:00 ч. местно време.

Длъжностните лица във Върмонт смятат, че водачът на участвалия в катастрофата автомобил не е видял Уилямс с мотоциклета му. Щатската полиция на Върмонт заяви, че той е получил леки наранявания, а Уилямс е обявен за мъртъв в болницата.

В съобщение, потвърждаващо трагедията, силите на реда пишат: "Катастрофата е станала около 16:53 ч. в понеделник на път 30 във Върмонт, северно от Morse Hill Road, когато движеща се на юг 2008 Honda Element се е опитала да завие наляво към паркинг. Първоначалното разследване показва, че колата е спряла, подала е сигнал за ляв завой и след това се е завъртяла по пътя на движещия се в северна посока мотоциклет Honda VT700c от 1986 г., управляван от Уилямс." Те добавят: "Уилямс не е успял да избегне сблъсъка и е изхвърчал от мотоциклета си. Той е получил критични наранявания и е транспортиран със самолет до Медицинския център в Олбани, Ню Йорк, където е обявен за мъртъв."

Филмовата кариера на Уилямс започва в средата на 70-те години на миналия век, когато дебютира в "Смъртоносен противник". През 1979 г. получава ролята на Джордж Бъргър в "Коса" по хитовия бродуейски мюзикъл. За тази роля получава първата си номинация за "Златен глобус". По време на кариерата си Уилямс участва в няколко филма на Стивън Спилбърг, между които "1941“. По-късно в кариерата си се присъединява към актьорския състав на сериала "Everwood“ по The WB в ролята на д-р Андрю "Анди" Браун. Остава в сериала през всичките четири сезона и печели номинация за наградата SAG. Сред другите му телевизионни участия са в сериала "Синя кръв", "Нощна смяна" и "Бреговете на Чесапийк ".

Уилямс оставя съпруга и две деца.

В изявление за "Дедлайн“, в което се съобщава за кончината му, семейството му казва: "Трийт беше изпълнен с любов към семейството си, към живота и към работата си, и наистина беше на върха на във всичко това... На всички негови фенове, моля, знайте, че Трийт ценеше всички вас и моля, продължавайте да го пазите в сърцата и молитвите си."






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Евроизбори 2024
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Изграждане на Национална детска болница в София
Почина актьорът Матю Пери
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: