Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
В апартамент на ужасите откриха истинско дете "Маугли", скимтящо сред купчина боклуци
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:46 / 22.10.2019Коментари (2)420
©
Истинско момиче със съдбата на детето от джунглата Маугли е открито от московските власти в апартамент на ужасите – скимтяща сред купчини боклуци. Нейното име е Люба. Ужасяваща история на момичето, което руските медии кръстиха на героя на Ридиър Киплинг Маугли, потресе цяла Русия, защото Люба не може да говори, издава само нечленоразделни звуци.

Тя не може да се храни и се страхува се от водата. Люба има признаци на анорексия. Когато я открили, спасителите й дали вода. Момиченцето набързо изпило 2 чаши. Когато я приели в болницата, лекарите се разплакали при вида на детето. С усилия я накарали да легне на леглото. В жилището малката спяла само на пода, сред купчините с боклуци. Люба е изключително мнителна към хората – разбираемо, след като друг човек освен майка си не е виждала, пише в. "Дейли мирър", цитиран от Лупа.

Около вратлето на изтощеното дете, почти врязан на шията, имало… ластик за коса. Според психолозите родната майка на детето изглежда напълно нормална. Ирина Гаращенко е жена на 45 години, безработна.

Апартаментът на ужасите се намира в покрайнините на Москва. Съседите знаели, че Ирина има проблеми с плащането на наема. Питали майката защо от жилището се разнася лоша миризма. Тя им отговаряла, че има проблем с тръбите за канализацията и това им било достатъчно като обяснение. Майката вече е арестувана.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Ама така е.В страна в която бащицата е луд,какви да са му поданиците.Ще го храни с хипер звукови оръжия и ядрени торпеда.Нашите поне ги зарязват пред лекарския кабинет.Техните ги мъчат!Блядки!
+2
 
 
"...Майката ВЕЧЕ е арестувана..." на 10 март 2019 и й назначена комплексна психиатрична и психилогическа експертиза. Апропо, през май е призната за невменяема. Така че, по-добре да си гледаме нашите луди, а не да ги търсим в чужбина!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: