Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Тръмп: Хилари Клинтън и Обама са основатели на "Ислямска държава"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:35 / 04.08.2016Коментари (0)338
©
Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп направи нови изказвания, които предизвикаха вълна от възмущение сред собствените му съпартийци. Освен противника си на предстоящите избори през ноември Хилари Клинтън, милиардерът нападна председателя на Камарата на представителите в Конгреса Пол Райън и сенатор Джон МакКейн. Това съобщиха световните агенции, цитирани от БНТ.

В реч пред поддръжниците си във Флорида Доналд Тръмп заяви, че кампанията му никога не е била толкова обединена, но изявените настроения в неговата партия от последните дни говорят за съвсем друго. Конгресменът републиканец Ричард Хана и известният партиен дарител Мег Уитман публично обявиха, че ще подкрепят Хилари Клинтън на изборите за сметка на Тръмп, като Уитман нарече Тръмп "авторитарен образ" и "заплаха за демокрацията".

Милиардерът си навлече гнева на множество републиканци, след като отказа да подкрепи кампаниите на Пол Райън и Джон МакКейн за тяхното преизбиране съответно като конгресмен от щата Уисконсин и сенатор на щата Аризона. Много хора се възмутиха и от факта, че Тръмп прие медал "Пурпурно сърце" от свой върл поддръжник във Вирджиния и по-конкретно от реакцията му спрямо случката. "И той ми каза: "Това е моето пурпурно сърце. Ето колко вярвам в теб". И аз му отвърнах "Уау, това е голямо нещо". Винаги съм искал Пурпурно сърце. Така беше много по-лесно", каза Доналд Тръмп.

Всичко това не попречи на ексцентричния милиардер да обяви публично, че Хилари Клинтън и Барак Обама са станали основатели на терористичната групировка "Ислямска държава" чрез своята външна политика по време на първия президентски мандат на Обама.

Към момента Тръмп изостава в социологическите проучвания спрямо Клинтън, след като популярността на бившия държавен секретар скочи след Националния конгрес на Демократическата партия миналата седмица.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Специализирани полицейски операции в страната
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: