Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Телевизионна звезда набирала секс робини за извратен култ
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:16 / 22.04.2018Коментари (0)3192
© Youtube
Актрисата Алисън Мак, най-известна с ролята си в телевизионния сериал "Смолвил“, се появи в съда по обвинение за сътрудничество на схема за трафик и сексуална експлоатация на хора, действаща като група за подкрепа. Лидерът на "групата за самопомощ“ Кийт Раниер беше арестуван миналия месец в Мексико от ФБР, съобщава БиБиСи, цитиран от "Блиц".  35-годишната Мак е обвинена в това, че е набирала жени, които са били експлоатирани "и сексуално и трудово“, се казва в обвинението на прокуратурата в Ню Йорк. Блондинката пледира "невинна“ по всички обвинения.  

В хода на разследването стана ясно, че в мистериозната група NXVIM, която официално се рекламира чрез програми за личностно израстване и придобиване на по-голяма самоувереност и която е била посещавана от доста известни личности срещу тлъсти хонорари, е имало по-тесен "вътрешен“ кръг, наречен DOS. Той се състоял от Раниер и негови приближени. Специално за Раниер били набирани секс робини, по чиито тела са издълбани инициалите му, за да се знае, че са негова собственост.   Алисън Мак била втора в йерархията след Раниер. Тя била тази, която му осигурявала секс робините. Съдът разпореди тя да бъде задържана. Следващото ѝ изслушване ще е в понеделник.  

"Алисън Мак намирала жени, които да се присъединят към предполагаема женска менторска група, която всъщност била създадена и водена от Кийт Раниер. Мак директно или индиректно набирала робини, които да бъдат включени в сексуални действия с Раниер. В замяна на това Мак е получавала финансови и други облаги“, заяви прокурорът от Ню Йорк Ричард Донахю.   Ако бъдат признати за виновни, Мак и Раниер могат да лежат най-малко 15 години в затвора. В скандала беше замесена и друга актриса от сериала – Кристин Крюк, която е посещавала програмите за тренинг и беше обвинена, че е вършила същото като колежката си. Тя категорично отрече да е знаела за престъпленията, извършвани в групата и нейния "вътрешен кръг“.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
Първа лига сезон 2023/24
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: