Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Приятели на студентката, която се самоуби в Италия, разкриха причината за решението й
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:47 / 23.07.2019Коментари (0)396
©
Пожарникари свалиха от дървото трупа на обесилата се на него 22-годишна българска студентка от университета на намиращия се южно от Милано град Павия. Огнеборците и няколко полицаи се озовават на лобното място на нашето момиче, след като им се обажда по телефона собственикът на нивата, където се извисява "бесилото“.

Стопанинът оглеждал вчера сутринта имота си, когато бил поразен от ужасяващата картина с увисналата под дървото безжизнена млада жена, пише "Монитор".

За последен път момичето било видяно живо в събота сутринта. След това българката излязла от общежитието, минавайки през рецепцията. Предполага се, че е изминала няколкостотин метра по пътя, успореден на кампуса, след което е пристигнала до горичката в дъното на пътя "Кампеджи", близо до автобусния гараж. Българската студентка носела със себе си въже, което според властите означава, че вече била решила да сложи край на живота си.

Тревога за изчезването надали приятелки на студентката и съквартирантът й, след като не могли да я открият вечерта в събота. На следващата сутрин тялото, увиснало на едно дърво, било открито от земеделеца, след което на мястото дошли и пожарникарите.

Властите вече са започнали да разпитват познати на момичето, за да стигнат до мотивите за самоубийството. Тялото на студентката се намира в Съдебна медицина, където ще бъде направена аутопсия.

Ако се вярва на излизащите в Павия вестничета "Ла Провинча павезе“ и "Джорнале ди Павия“, следователите са убедени, че става дума за самоубийство и вече работят по две версии за причините за кончината на момичето. Първата е нещастна любов и разлъка с гадже, а втората – слаб успех в университета очертаващо се прекъсване на следването и завръщане в България.

Студентката живеела в общежитието на висшето учебно заведение, като нейни съквартиранти я били видели за последен път там в събота сутринта. Когато вечерта тя не се връща в стаята си, разтревожените й познати звънят в полицията и служителите на реда започват да я издирват.

А земеделският терен с дървото, където е намерен трупът на българката, според медиите в Павия се намира само на 500-600 м от общежитието.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: