Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Palms Bet: Голям прогрес в състоянието на Шумахер
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:54 / 17.12.2018Коментари (0)953
©
Семейството на легендата във Формула 1 Михаел Шумахер ревностно крие всяка информация около сегашното състояние на бившия световен шампион. Папараците обаче все пак успяват да се доберат до някое и друго зрънце информация отвреме-навреме. В швейцарските спортни медии изтече новината, че в последните месеци състоянието на Шуми се е подобрило значително.

По-късно и английският "Дейли Мейл“ излезе с подобна статия. Според информацията Шумахер вече не прекарва 100 % от времето си в леглото. Също така той вече не е на изкуствена храна.

Скоро ще са навършат точно 5 години от датата, на която Шумахер претърпя ужасяваща контузия на главата след падане по време на ски спускане в Мерибел, във френските Алпи. Инцидентът се случи на 29-ти декември 2013 година, а Шумахер беше в кома с опасност за живота в месеците след това. Почти веднага след този момент пък съпругата му Корина наложи пълно медийно мълчание относно състоянието на съпруга си. Според сегашната информация, близките на Шуми са обнадеждени от настъпилото подобрение в състоянието му и смеят да таят надежди за пълното му възстановяване. Корина, заедно с бащата на Михаел, обмисляли скорошно преместване в специализирана клиника за мозъчна хирургия в Далас, Тексас. Понастоящем семейство Шумахер все още обитават семейното си жилище на Женевското езеро в Швейцария. Преди време папараците се бяха добрали до седмичната сума, която струва непрекъснатото медицинско обгрижване на Шумахер за седмица – 50 000 паунда.

Журналистите веднага потърсиха потвърждение на тази спекулация от директора на клиниката. Той отказа да даде директна информация относно евентуалното лечение на Шумахер при тях, но сподели, че повереното му лечебно заведение е едно от най-добрите в сферата на мозъчните травми и справянето с тях в световен мащаб, както и че имат много повече пациенти и процедури на годишна база от която и да е сходна клиника или болница в Европа.

Все още не е ясно обаче дали всички тези информации могат да се приемат за чиста монета, или са просто спекулации. През 2016-а също изтече слух, че Шумахер се движи и става от леглото си. Това обаче беше опровергано категорично още тогава от говорителка на семейството.

Същевременно наскоро приключи сезонът във Формула 1 за тази година. Сезонът беше много динамичен и напрегнат, с множество емоции и възможности за любителите на онлайн залозите. Родният букмейкър Palms Bet беше сред световните лидери в бранша при предлагането на коефициенти и пазари за сезона във Формула 1, като тази тенденция със сигурност ще продължи и с новия сезон през 2019 г.

На 25-ти ноември беше последната дата в календара, което се проведе в Абу Даби. Шампионът при пилотите беше ясен – англичанинът Люис Хамилтън, който спечели и състезанието на пистата в ОАЕ. Той е първи за сезона с 408 точки, следван от двамата пилоти на "Ферари“ – Себастиан Фетел с 320 т. и Кими Райконен с 251 т. Шампионският приз на Хамилтън беше ключов и за триумфа на отбора му "Мерцедес“ при конструкторите с 655 т., пред вторите "Ферари“ с 571 т.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Влизането на България в Шенген
България в еврозоната
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: