Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕлагоевград
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
√ръцки€т външен министър: ѕо-добре при€телска ћакедони€, а не ¬елика Ѕългари€
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 12:15 / 19.06.2018 оментари (16)1989
©
÷елта на √ърци€ е да има при€телска държава или партньор на северната си граница, което е значително по-добра опци€ от възможността ћакедони€ да стане "общност, доминирана от “урци€, или т€ да се разпадне и да отвори път€ на ¬елика јлбани€ и ¬елика Ѕългари€". “ова за€ви гръцки€т външен министър Ќикос  одзи€с, цитиран от македонското издание "‘актор".

ѕравителството на √ърци€ взима предвид всички възможни опции за развитие на ситуаци€та, а националните интереси на страната са защитени, увери  одзи€с.

“ой уточни, че подписани€т със —копие договор ще влезе в сила едва след приключване на необходимите конституционни промени.

 одзи€с подчерта, че проблемите на външната политика са много сериозни и коментира, че н€кои "говор€т, без да мисл€т за последиците".

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+3
 
 
—ъвременна македонска държава, наци€ и език никога не са съществували, н€ма и да съществуват. “ази изкуствено създадена американска простоти€, рано или късно ще рухне, поделена между Ѕългари€, јлбани€, √ърци€ и —ърби€. “ака и тр€бва да бъде за да се запази дълъг мира на балканите и за да има силни Ѕалкани. јмерика, ≈— и Ќј“ќ никога не искали това. «атова се разпадна ёгослави€, затова и бе създаден  ипър, затова и бе създадено тъпото  осово. –азделени нации, семейства и рухнали икономики, това създадоха западните сили!!!
+2
 
 
„овекът е прав обмислили са всички варианти и новото име е фактически присъедин€ване на ћакедони€ към √ърци€...“ова е наградата на ≈— за послушанието на гърците а ни продължаваме да гъзолизимрЯШ†рЯШ†рЯШ†
+3
 
 
Ќойски€т договор изтече ! —еверна √ърци€ и ћакедони€ са българска територи€ !
+2
 
 
ћ@л@к@, Ѕългари€ пак си е по-велика от √ърци€! —траната, за ко€то говориш е ёгозападна ¬елика Ѕългари€!  аталавес? ;) :D
+4
 
 
“ой май си гледа гръцките интереси... —амо нашите управници са"големи европейци"... Ќищо не се е променило... » сърбите са си същите... ј ние? ѕросто сме си балъци...
+4
 
 
“ои не е ли чувал как говорт македонците. Ќе е на гръцки.
Aнонимен
на 19.06.2018 г.
+3
 
 
Ќека се страхуват. Ќе се знае н€кой ден може и да стане ¬елика Ѕългари€.
Aнонимен
на 19.06.2018 г.
+5
 
 
—ефте , комендантски...Ќе си спомн€м н€кога византийците да са ни били при€тели, н€ма и да бъдат!  огато грък се раждал, всички евреи плачели...
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ƒекември 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
јктуални теми
«ловеща находка край "ƒолно ≈зерово"! ќткриха труп на млад мъж, прострел€н в гърдите
 оледно-новогодишни празници 2019/2020
ƒете почина след хранително натрав€не
јрестуваха рейнджъра, заподозр€н за убийството в ќрешник
Ќационален отбор по футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕлагоевград и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: