Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Фотограф смая света, като сподели невиждана досега снимка на Кейт Мидълтън
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:56 / 13.01.2022Коментари (0)235
©
Преди да се превърне в една от най-известните и обсъждани дами в света, херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е била просто най-обикновена и много срамежлива колежанка. Това става ясно от кадър, който кралският фотограф на The Sun Артър Едуардс публикува в чест на 40-ия рожден ден на Катрин. 

Това е първата снимка, която Едуардс е направил на бъдещата херцогиня и вижда бял свят за първи път. Най-интересното е, че по това време тя е най-обикновена студентка, която той случайно е заснел.

"Тогава не знаех коя е тя“, признава Едуардс.

Кадърът е от 2005 г. На него Катрин е с приятелки. Момичетата са получили покана от принц Уилям да прекарат уикенда в Сандрингам. Кейт е облечена с дънки и зелено яке, около врата си има шал, а косата й е прибрана на ниска опашка.

"Тогава никога не бихте повярвали, че младата жена, която премина през тези врати, ще се окаже нашата бъдеща кралица", добавя Едуардс.

Кейт и Уилям се запознават през първата си година в университета Сейнт Андрюс в Шотландия през 2001 г. На бала през 2005 г. те позират за обща снимка.

Едуардс си спомня, че след като двамата се разделят през 2007 г., именно съпругата му Ан е забелязала Кейт на концерта на стадион "Уембли" в чест на принцеса Даяна.

"Спомням си, че Ан ми каза: Изглежда, че всичко започва отначало", спомня си фотографът.

Малко преди годежа им през 2010 г. Едуардс за първи път е представен на Кейт. Тогава той смело попитал внука на Елизабет II за раздялата им. A принцът му отвърнал: "Артър, трябваше да се уверя, че това е правилната жена за мен, защото искам този брак да продължи вечно".

Дали това наистина е така, или не, вероятно никога няма да разберем. Известно е само, че три години след подновяването на връзката им принц Уилям предлага брак на любимата си по време на почивката им в Кения. А на следващата година двамата се женят в Уестминстърското абатство.

"Уилям беше прав, когато промени решението си и разбра, че Кейт е жената. Принцът искаше бракът му да продължи вечно и аз съм сигурен, че те ще бъдат заедно до края", казва Едуардс.

"Кейт се променя с годините, преодолявайки естествената си срамежливост и става все по-уверена в себе си. Тя е умна, обръща голямо внимание на детайлите и никога не греши", отбелязва фотографът.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: