Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Елена Поптодорова подаде оставка след кражбата
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:52 / 02.03.2017Коментари (7)449
©
Ръководителят на централно-европейския офис на Американския еврейски комитет (АЕК) Елена Поптодорова е подала оставка, съобщи еврейската телеграфна агенция JTA. Бившият дипломат, която беше уличена в кражба на козметични продукти от безмитен магазин във Варшава няколко дни по-рано, е посочила лични причини за оставката. 

В сряда Американският еврейски комитет е изпратил официално изявление до JTA, в което съобщава, че е приета оставката на Елена Поптодорова, ръководител на варшавския офис на комитета от септември м.г.

Българката е казала на шефовете си, че "се оттегля по лични причини". За вр. и. д. директор на централно-европейския офис на АЕК е определена полякинята Агниешка Маркевич. Официалното откриване на офиса на комитета във Варшава е насрочено за 31 март. Заглавието на агенцията е "Официален представител на АЕК призна кражба на козметика и подаде оставка."

JTA припомня, че Елена Поптодорова е била два пъти посланик на България в САЩ, а преди е била личен преводач на комунистическия лидер Тодор Живков. Агенцията разказва неприятната случка от летището във Варшава с версията на Поптодорова, признаването на вината от нейната страна, както и разкритието на Томаш Олешчук от пресцентъра на варшавската полиция, че лицето се е подложило на доброволна санкция за извършената кражба.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Тишинааааа...Другарите мълчат.А юли се спрягаше и нейното име за президент.Била голям професионалист.Виждаме.Абсолютен е...но се насира.От възрастта е.И курНелия ще ви окраде така...резерва е повече от 3-4 помади за суетни червени дрисли.После ще ви каже,че вината я приема с мезета(като брата на Бокова).Арогатни,крадливи и лъжливи....мастиите на БКП.А родните медии мълчат...тишинааа!слаНинова отказа дебат щото лайната са в нейната кочина и вонят!
0
 
 
Представете си що за комунистка е била Ана Вентура ? Или Леон Таджер ?
+2
 
 
Не познавам комунистка, която да не е клептоманка! Всички пребъркват джобове за стотинки. Като отидат на гости взимат по нещо и никога не го връщат. Оправданията са следните:) " твоето яке е в дома ми и аз мога да бъркам в него " , " Ох имаш тази книга? Дай ми я да е прочета! "/ след 10 дена / - Смятам, че не заслужаваш да притежаваш тази книга и затова няма да ти е върна. " , " Смятам, че не заслужаваш тази книга и е подарих на една приятелка " . Това са червените праведни комунистки страдащи от КЛЕПТОМАНИЯ. Лошото е, че нямат срам и го предават на децата си, внуците. Кражбата е нещо нормално за тях, особенно ако са на високи етажи.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 02.03.2017 г.
+2
 
 
Клептоманка. Ако американските супермаркети си пуснат наново да гледат камерите - май ще стане страшно.:-))
+7
 
 
Другарят Герджиков какво чака? Правителството започна да назначава на ключови постове хора с дисциплинарни уволнения. Сега е моментът за назначение на Поптодорова - ще се впише много добре в кадровата политика. Между другото, червените интернет обитатели много обичат да ругаят всичко американско и еврейско (второто е странно, но те не познават особено историята на своята идеология), а сега имат такъв сгоден случай с този Американско еврейски комитет, но си мълчат. Защо така? Трябваше да разпънат "соросоидната" Поптодорова, но предвиждам плахи опити за защита или пълна тишина.
0
 
 
Тази жена не е крадла.Причината е друга.Решила се е на този вариант за да избяга от друг по-голям товар върху себе си
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Лято 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: