Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Българин всява ужас в Италия с безумните си действия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:19 / 09.05.2021Коментари (0)391
©
47-годишният българин К.Р. е плашилото на железниците и на пътниците в Северна Италия, тъй като от доста седмици прекарвал времето си по влакове, за да задейства внезапните им спирачки. В резултат на това десетки влакове регистрирали непрекъснато закъснения с часове. Според в."Стампа" българинът вече бил известен с прозвището "серийният "спирач" на влакове", пише flashnews.bg. 

Последният удар на българина, който нямал свой дом в Италия, била преди дни. Мъжът се качил на регионалния влак в област Пиемонт и по добре познатия за него метод дръпнал ръчката на внезапната спирачка на влака малко след потеглянето му от гара Ронко Скривия. Заради това влакът пристигнал на гара Принчипе с 57 минути закъснение.

Според железопътната полиция от началото на годината до сега се наброяват поне 18 подобни епизода, водещи към българина. Има обаче още толкова, за които са сигнализирали от "Трениталия" и които са от непознат извършител, но се предполага, че и в тях става въпрос за българина.

Според жп полицията българинът обикновено действал все по един и същи начин по влаковете в Лигурия, Пиемонт и Ломбардия. Качвал се на някоя гара, изчаквал влакът да набере скорост, след което задействал устройството за бързо спиране. При някои от "гастролите" си по влаквете той даже дърпал по няколко спирачки една след друга в различните вагони. Така причинявал закъснения за повече от час. Сега срещу българина е заведено дело за прекъсване на обществена услуга. С помощта на записите на вътрешните видеокамери полицията е стигнала до епизодите, в които българинът дърпал спирачките през последните няколко месеца.

Мъжът обаче обичал и да чупи прозорци на влакове. Напоследък той се изявил и в друга сфера – самолетната. Българинът успял да спре и самолет на "Раянеър", излетял от летище "Орио ал Серио". Омаяният от алкохол българин се опитвал да намери спирачката за спешни случаи в самолета, в резултат на което предизвикал смущения на борда му. Това накарало командира на полета да върне самолета на летището и да свали пътника. И в този случай срещу него било заведено дело за прекъсване на обществена услуга.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: