Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Арестуваха българин за бруталното убийство на Графа Джанети в Италия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:56 / 11.01.2019Коментари (2)1029
©
Италианските власти арестуваха 28-годишния българин Даниел Данов по обвинение за убийството на 54-годишния Алберто Джанети, това съобщи в. Монитор, цитирайки тв каналът “Италия Уно".

Известният с прякора Графа Джанети беше приет в болница в много тежко състояние преди месец в Колеферо, а след това и в Рим. Той почина тези дни след едномесечни мъки. Точно в дните преди погребението му на 10 януари беше разкрит и вероятният убиец. Карабинерите от Колеферо арестуваха българина, който няма постоянно местожителство в Италия и има прецеденти в съдебното си минало. Той е обвинен освен за убийството на италианеца, и за обир.

Според властите раняването на Джанети станало миналия месец до площад “Микеланджело" в центъра на Колеферо, до Рим. Джанети бил открит в локва кръв, с множество рани по главата си и без документи. За да го идентифицират, властите трябвало да прибегнат до снемането на пръстовите му отпечатъци.

Междувременно Джанети изпаднал в кома. Благодарение на показанията на много свидетели, както и на записите на околните видеокамери, карабинерите успели да разберат как се е случило всичко. Според тях българинът се скарал с италианеца в игрална зала, след което го причакал отвън. После го последвал, заудрял го с юмруци и ритници, отмъкнал портфейла му и избягал. В близкия пощенски пункт изтеглил 30 евро с картата на жертвата. Едва преди няколко дни карабинерите успели да достигнат до българина, който сменял непрекъснато квартирите си, и го разпитали в присъствието на адвокат. След няколкочасовия разпит, на който той си признал за престъплението, и след събраните доказателства, била потвърдена хипотезата на следователите, че той е извършителят. Българинът е арестуван по обвинение освен за обир, и за убийство, тъй като междувременно италианецът починал в болницата. На погребението на Джанети в Колеферо присъства и кметът на града Пиерлуиджи Сана. Българинът се намира в затвора на Велетри.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Чист циганин ! Стига с това БЪЛГАРИН !!! Навсякъде злепоставят България !
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: