Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ангел Джамбазки показа българските цигани, изнасилили брутално момиче в Германия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:03 / 10.07.2019Коментари (8)474
Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки публикува гневен пост в профила си в социалната мрежа Фейсбук срещу българските цигани, които изнасилиха брутално 18-годишно момиче в Германия. припомняме, че петимата са заподозрени, че в петък вечерта са изнасилили 18-годишно момиче в горист район близо до детска площадка в северозападния германски град Мюлхайм, провинция Северен Рейн-Вестфалия.

"Тези "хубавци" на снимката, очевиден образец за грантова "интеграция", са част от пет-членна банда подобни на тях, арестувани и обвинени за брутално изнасилване на осемнадесетгодишно момиче в град Мюлхайм, Германия. В бандата има и четиринадесетгодишни извършители. Четиринадесет годишни! Можете ли да познаете какъв е техния произход? Да, прави сте. Древно индийски. Сега, може би, според новговора на розовите брюкселски фашаги ще трябва да ги наричаме "индо-германци". Или "индо-европейци". Все едно. Лошото е, че размахват български паспорти и твърдят, че са българи. Същите, които в България кресливо твърдят, че НЕ са българи, а са нещо различно, в Германия вече са "българи", написа евродепутатът ни.

"Прочее, подобно нечовешко деяние не е първо в Германия, извършено от представители на този етнос. Подобно изнасилване имаше само преди месеци, преди това беше нечовешкия ритник в метрото, както и много други. Днес Германия се сблъсква с резултатите от сбърканата и противоречива розова политика на фалшивата "интеграция". Както се казва - да се оправят. Сега ще могат да ни покажат нагледно как се прави...", коментира Джамбазки.

В германското издание "БИЛД" пише още, че един от обвиняемите Симеон е бил много агресивен. Той е пристигнал в страната преди две години със семейството си. Съседите съобщават за силно и агресивно поведение на членовете на фамилията. 

В града кипи буря от възмущение срещу социалните служби, тъй като според тях те нямат право да се месят в циганските изстъпления, защото това били деца. "Значи може 12-годишни да изнасилват, а не бива да ги наказвам", е коментар на един от съдиите в района.

В същото време германското издание "БИЛД" гръмна и с новина, че в същия район днес е имано нов опит за изнасилване на младо момиче.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Имам чувството, че Джамбазки е един от много малкото разумни български политици, който прави нещо за тази държава. Изключително свястно момче и умен. България има нужда от такива хора.
+6
 
 
Кастрация и изпращане в някакъв забравен от Бога манастир в дивия, повече да не видят женско лице през живота си.
Празник на пенсионера в Ж.Р.Тракия.Лично кметът Костадин Димитров ни поздрави.
на 10.07.2019 г.
+5
 
 
Че са цигани за никого не беше тайна,но само да не ни ги върнат в България,че тогава.....
на 10.07.2019 г.
+1
 
 
Някой чува ли звука на сделката за руски газ в далечината?
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 10.07.2019 г.
+4
 
 
Тогава не ги наказвайте. Наградете ги! С КАСТРАЦИЯ!
+3
 
 
Бхх ги гледал как умират, докато си пия кафето, ще е супер комедия.
+3
 
 
Толкова Ви е акъла , малоумни изроди. където и да идете сте същите помияри без скрупули и мозък. Хвалят ми Германия ,че била давала всичко на готово а в България не било така ..тогава защо пак същите работи правите бе мангали грозни? Както гледаме и майката на това пишлеме , тръгнала по сандали и дрипи в Германия..ВСИЧКИ СТЕ ЕДНАКВИ БОКЛУЦИ, препознавайте се с тия сники и с това поведение! ОТРЕПКИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: