Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Звездите вещаят интересни неща днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:27 / 05.12.2022Коментари (0)281
©
Дневен хороскоп за 05.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Пред вас е изключително успешен ден, ако съумеете да се възползвате от възможностите на пътя ви. Без колебание направете скок към нов професионален връх. Ваши съдружници ви гарантират финансови постъпления, които имате възможност да инвестирате доходоносно през следваща седмица. Вечерта откажете гостуване при приятели, ако живеят в непознат квартал, за да не се окаже, че няма как да се придвижите по късните часове до дома си. Останете с любимите си хора. Пригответе си вечеря и се отдайте на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не се тревожете заради появилите се трудности на пътя ви, защото те не ви засягат. Който ги е предизвикал, да се справи. Не губете вашето време и не подавайте ръка, защото помощта ви няма да бъде оценена. Заемете се с планираните срещи и оформянето на банкови документи и не обръщайте внимание на опитите да ви занимават с проблеми, които не ви интересуват. Следобед не е изключено да се влюбите в новото си завоевание и да изоставите професионалните си задължения. Не ви съветвам да го правите. Избягвайте запознанствата. Ако сте семейни, не изневерявайте. 

БЛИЗНАЦИ

Ще постигнете деловите си цели, но само като се задълбочите в задълженията си и не допускате да ви натоварват с чужди задачи или да ви разсейват под формата на молби за съвети, които "само вие можете да дадете". Избегнете нежелателни срещи и запознанства с непознати, които от няколко дни се домогват до вашето внимание. Целта им е да ви навредят. Вечерта ще ви изненадат с романтична обстановка и приятни разговори, ако сте поканени на гости и срещнете новото си увлечение. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се освободите от лошото си настроение. 

РАК

Днес ви очаква изключителен успех, който ви поднася не само възможността да завършите служебните си задачи, а и да стабилизирате финансовото си състояние. Начинанията са успешни, ако не сте прибързани и се съсредоточите в работата си. Не допускайте да ви разсейват с разговори, които не ви засягат и няма как да сте полезни. Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си. Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимите ви. Споделете радостните събития от деня и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

ЛЪВ

В този ден проведете само планираните делови срещи, ако няма как да ги отложите, като не забравяте, че успявате, ако сте практични и прозорливи. Прибързаността ви вреди. Не разчитайте на късмета си. Не спорете, ако не сте уверени в правотата си. Не се сърдете на критиката. Успехът е с вас, ако завършите започнатите задачи. Не се притеснявайте да покажете чувствата, които изпитвате към близките си, ако сте семейни към брачната си половинка. Само ако сте искрени имате възможност да изживеете незабравими романтични мигове. 

ДЕВА

В днешния ден зависи само от вас успешно да разрешете финансовите проблеми, които вече няма как да пренебрегвате. Вашите делови партньори ви изненадват с предложение за допълнителен бизнес. Неочакван спор на работното място ще ви принуди да си кажете мнението, дори и да е негативно, за да го приключите без продължение. Вечерта не надавайте ухо на клюките, разпространявани от съседите ви, защото те си имат своя скрита цел. Със сигурност искат да ви настроят срещу интимната ви половинка и да съсипят сексуалният ви живот. 

ВЕЗНИ

Не се лишавайте от шанса за успешна работа, защото завършване й до края деня ви обещава професионален възход. Откажете се от запознанствата и срещите. Не избързвайте в действията си и преценявайте думите си при публични изказвания. Създайте стабилна основа в материално отношение. Коригирайте поведението си спрямо вашите близките си. Новите запознанства ще ви разочароват. Не разчитайте на късмета си, ако търсите своята половинка. Удовлетворяващия секс не е гаранция за чувства. 

СКОРПИОН 

Ако сте решили да си дадете отдих точно днес ще е по-скоро огромно изключение. Справяте се отлично със задълженията си, ако разчитате само на себе си. Не се доверявайте на съветите на вашите колеги, защото целят да ви създадат проблеми. Деловите разговори са успешни, дори и ако са уговорени неочаквано сутринта. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви, за което имате вина и вие. Депресирани сте и от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот, но причината е вашата заетост. 

СТРЕЛЕЦ

Не е във ваша полза да провеждате служебни разговори и да уреждате финансиране на вашата фирма, защото партньорите ви и вашите познати все още не са настроение за работа и може да ви подведат с неизпълними обещания. Начинанията са нежелателни. Запознанствата са разочароващи. Планираните пътувания са успешни. Ако сте търговци денят не е особено успешен. Предпазвайте се от загуби. Постарайте се да не създавате напрежение в семейството заради ставащото на вашето работно място. Сексуалните ви отношения са нехармонични, затова и днес не се надявайте на сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ 

Не е изключено в този ден заради лични проблеми да пренебрегнете служебните си задължения. Не го правете, не си струва заради ината ви или повлияни от някого да загубите завоюваните и стабилни до момента професионални позиции. Не бъдете прибързани на работното си място и се постарайте да разрешите професионалните си проблеми. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, които вашите интимни половинки с нищо не са заслужили. Не сте доволни от сексуалните си отношения, но вината явно е и във вашето поведение и опити да търсите емоции извън семейството. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ви дава шанс да работите и да постигнете служебните си цели. Ще ви е спокойно, ако вашите колеги са в отпуск. Няма да се разсейвате с приказките им. Избягвайте запознанствата и деловите неочаквани срещи, за да не страдате разочаровани  от нечия некоректност. Уговорените точно за днес делови разговори изискват от вас да сте уверени в исканията си. Не допускайте професионалните ви стремежи и задълженията ви, които са все по-натоварващи и отговорни да вредят на личния ви живот. Сексуалните ви отношения са поохладнели. Вземете мерки, за да не страдате. 

РИБИ

Не се отказвайте от помощта на вашите колеги, защото без тях няма да се справите със задълженията си. Избегнете проблемите в общуването заради заядливите ви изказвания. Успявате да отхвърлите задачите си до края на работния ден. Независимо от нежеланието ви за активна работа, сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота. Не давайте обещания за заеми на непознати хора или роднини само, за да блеснете, че имате пари, защото идва краят на годината и ще са ви необходими. Ако дадете заем, ще загубите парите си. Вечерта очаквайте разправия в семейството си.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Земетресения в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: