Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Звезда от "Откраднат живот" с признание за тежък период
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:31 / 01.12.2019Коментари (0)485
©
Алекс Алексиев, който блести в ролята на д-р Василев в сериала "Откраднат живот", имал тежък период в отношенията с по-голямата си дъщеря Ая, научи. Тя е родена в Англия, а малко след появата й на бял свят таткото имал свръхнатоварен работен график. В този период момиченцето въобще не виждало баща си и се отчуждило от него. "Снимахме сериал и паралелно с това филма "Възвишение". Дълго време бях и в командировки. Близо 12 месеца ме нямаше вкъщи, прибирах се за кратко", споделя популярният актьор. 

На Алекс му отнело доста време да намери отново път към детето си, защото то реално не го познавало и бягало всеки път, когато се опитвал да го гушне. Момиченцето пищяло и търсело само майка си Яна Титова. Постепенно Алексиев започнал да обръща повече внимание на дъщеря си, да излиза на разходки с нея и да цени всеки момент, който прекарват заедно. Така успели да се сближат и сега 5-годишната Ая обожава баща си. Той обаче имал притеснения, че ситуацията може да се повтори с по-малката му щерка Хана, която се роди преди 6 месеца, тъй като отново е затрупан с различни ангажимент и свободното му време е ограничено. 

Екранният д-р Василев се сдоби с широка популярност покрай изявите си в киното и телевизията, но театърът остава неговата голяма страст. "Бил съм само на 11 месеца, когато съм проходил на сцената на Пловдивския театър по време на репетиции на баща ми Стоян Алексиев. Още от малък знам, че това е моят път", разказва звездата от "Откраднат живот". 

Той завършва актьорското си образование в САЩ, където прекарва близо 10 години от живота си. Алекс е само на 16, когато решава да напусне семейството си и да заживее на друг континент. Родителите му го подкрепят и не след дълго тийнейджърът се озовава съвсем сам в Америка – без много финансови възможности, но с големи амбиции. "Обичам Ню Йорк! Уникален град! Обожавам дори миризмата на асфалта му. Да, налага се да бачкаш по 18 часа в различни заведения, да чистиш кенефи, да вършиш черна работа, но всичко това има смисъл", разказва за премеждията си актьорът. 

Той не крие, че докато следва в Щатите, работи какво ли не, за да се издържа. Бачка на строеж, пробва се като барман и сервитьор, но не се отказва и продължава да мечтае за големия си пробив. Не спира да ходи по кастинги и така се урежда с няколко епизодични роли в холивудски продукции.  Алексиев определя себе си като човек, който не може да се стои на едно място. Пътува непрекъснато и преди 8 години решава да смени Ню Йорк с Лондон. Там живее известно време с половинката си Яна Титова, която също е актриса. "Станах баща за първи път съвсем млад. Винаги съм си представял, че ще се кротна и ще създам семейство поне на 49, но така се случи – беше неочаквано и за двамата", разказва Алекс. С половинката му решават да се установят в Лондон, защото там се снимат голяма част от холивудските продукции, а те мечтаят за  кариера не само у нас, но и в чужбина. Въпреки това често летят до България – и на почивка, и по работа, пише Уикенд.

Откакто се снима в сериала "Откраднат живот", Алексиев прекарва повече време на родна територия. Признава, че е играл обратен, изнасилвач, убиец, но би отказал роля, ако няма химия между него и сценичния му образ. Героят му д-р Александър Василев веднага го привлича с тежката си съдба и сложен характер. За да влезе успешно в образа му, актьорът присъства на няколко сложни операции в Александровска болница. Това обаче никак не го притеснява. 

"Малко съм извратен. Като дете ми се щеше да намеря труп на улицата, да го отворя и да видя какво има вътре", шокира звездата с признанието си. Освен това присъства лично и на раждането на дъщеря си Ая, където умело асистира на акушерките и помага на жена си с напъните. След което пък собственоръчно прерязва пъпната връв на бебето.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Строежът на АМ "Хемус"
Първа лига сезон 2023/24
България в еврозоната
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: