Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Завъртя ли любовен триъгълник Шакира?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:31 / 14.06.2023Коментари (0)257
©
38-годишният британски пилот от Формула 1 Люис Хамилтън е забелязван многократно с 46-годишната колумбийска звезда Шакира след раздялата ѝ с 36-годишния ѝ бивш партньор Жерар Пике миналата година.

Освен, че се наслаждаваха на съвместни разходки с лодка с приятели в Маями, двойката вечеря и в Барселона след второто място на Люис в Гран При на страната миналата седмица.

Холивудският ветеран Том Круз пък е изпратил цветя на изпълнителката на Whenever, Wherever, след като пътищата им се пресекли на автомобилно състезание в Южна Флорида в неделя.

Звездата от "Топ Гън" вярвал, че между него и певицата "има невероятна химия".

Според Us Weekly, певицата намира слуховете за любовен триъгълник за "смешни" и въпреки че си е прекарала "забавно" с Том, когато са се срещнали на Гран при на Формула 1 в Маями, тя нямала намерение да задълбочава нещата.

Шушуканията се появиха, когато двойката беше снимана заедно на спортното събитие, а източници твърдят, че актьорът е бил изключително привлечен от мания да преследва Шакира.

Вътрешен източник опровергава всичко това: "Шакира си прекара чудесно с Том по време на състезанието от Формула 1, но няма интерес да се среща с него. В момента певицата си взима почивка, след като 11-годишната ѝ връзка с Жерар Пике приключи през юни миналата година“.

Шакира смята, че това е смешно, защото просто не е вярно. Тя се е забавлявала с Том, когато са разговаряли, но нещата са стигнали само дотам. 

Южноамериканската певица, чието пълно име е Шакира Исабел Мебарак Рипол, се раздели с дългогодишната си любов - 36-годишния Жерар, миналото лято на фона на обвинения, че ѝ е изневерил с жената, с която се среща - 24-годишната Клара Чиа Марти.

Том е баща на три деца: Изабела, на 30 г., и Конър, на 28 г., от бившата си съпруга Никол Кидман; и Сури, на 17 г., от бившата си съпруга Кейти Холмс.

Шакира е майка на две деца Милан, на 10 г., и Саша, на 8 г., с Жерар.

По-рано през месеца Шакира емоционално обсъди връзките след болезнената си раздяла с бившия испански футболист.

Говорейки на тържествената гала вечер "Жените в латиноамериканската музика", певицата заяви: "Няма толкова голямо значение дали някой е верен или не; това, което наистина има значение, е дали продължаваш да бъдеш верен на себе си.

"Когато се чувствах най-депресирана, музиката беше тази, която ме върна към себе си. В живота на всяка жена настъпва момент, в който тя вече не зависи от някого, който да я обича или приема такава, каквато е.“

"Търсенето на другия се заменя с търсене на себе си, когато желанието да бъдеш съвършен се заменя с желанието да бъдеш автентичен“ - казва тя, пише Woman.bg.

Шакира се обърна към жените навсякъде по света: "Ние сме по-смели, отколкото си мислим, че сме. Мисля, че сме и по-независими, отколкото са ни учили да бъдем.“

Още по темата: общо новини по темата: 5830
06.05.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: