Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Заслужена почивка за една зодия, друга ще прекара приятен ден с най-близките си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:59 / 07.11.2020Коментари (0)459
©
Дневен хороскоп за 07.11, събота, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Денят е почивен, но ви предупреждава да се пазите да не останете излъгани от деловите си партньори, особено ако скоро сте подписали договор за съдружие. Отложете големите разходи, въпреки че приходите днес ще ви възвърнат доброто настроение. Ще бъдете заети с организацията на събитие. Деловите срещи провеждайте предпазливо. Личните ви отношения са проблемни и не са изключени скандали, които днес вечерта ще ескалират в решението на брачната ви или интимна половинка за раздяла. От вас зависи да проведете спокоен разговор, ако изобщо сте готови на компромиси.

ТЕЛЕЦ 

В този почивен ден сте сговорчиви и готови на компромиси, дори и ако осъзнавате, че са във ваша вреда. Ще срещнете нови делови партньори. Преценявайте новите си познати добре, за да не се разочаровате. Деловите срещи няма да бъдат успешни. Не проявявайте претенции, които не са във ваша полза. Заслужили сте гнева на вашите близки и на брачната си половинка. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и сте пропуснали вечерята. Не мислете, че след като сте дали обещание да сте точни ще ви простят лесно закъснението.

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден завършете започнатото предишните дни и няма да усетите трудностите породени от странични фактори. Направете оценка на работата си, като сте честни пред себе си. Общуването с колегите ви е хармонично. Огледът с цел покупка на имот или вилно място са успешни, дори и ако теглите кредит, а днес проведете предварителните разговори и само капарирате покупката. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот. Не отказвайте поканата да посетите ваш приятел, който празнува имен ден. Вечерта очаквайте романтична среща и сексуални удоволствия, за които дори не сте си мечтали. 

РАК

Налага се, въпреки че деня е почивен,  да се включите в общ проект с вашите колеги. Ще успявате, ако се занимавате с търговия. Появата на нови идеи ви позволява да разкриете нови източници за осигуряване на доходи. Вашата мнителност е причината за необмислените ви постъпки. На работното място не са изключени проблеми. Бъдете внимателни с хората, които обичате и на които държите, особено към близките си. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете хармония в личните отношения, ако все още не сте семейни и да се отдадете на сексуални наслади. 

ЛЪВ

В този ден почивен ден сте необщителни и затворени в себе си, въпреки че сте заети с отговорна задача, която изисква да обсъждате нейното изпълнение. Анализирайте грешките си и се издигнете на ново стъпало в кариерата си. Не се колебайте и се възползвайте от ваши неизявени качества. Финансовото ви положение се стабилизира. Вместо да се карате с половинката си заради нежелание да иде с вас на рожден ден, изпратете букет и бутилка вино на ваш приятел, който има личен празник. Вашите половинки ще бъдат щастливи, ако не пропуснете сексуалните мигове. 

ДЕВА

В почивния ден научавате, че сделка с ваши делови партньори ви носи успех и добра печалба. Благоприятни са творческите срещи и обмяната на опит. Вместо да сте необщителни и мълчаливи, постигнете успех в професионален план. Помислете какво да направите, за да разтопите ледовете в отношенията на работното си място.  Не е изключено да разрешите важни семейни и лични проблеми, но условието за успех е да запазите спокойствие. Сексуалните ви отношения все още са проблемни и не сте активни, но е време да промените това положение, за да не подтикнете половинката си към изневяра. 

ВЕЗНИ

Днес, въпреки че деня е почивен, успявате да разкриете причината за завистта на вашите колеги, свързана с приходите ви и признанието, което получавате. Стабилизирайте позициите си.  Проведете разговорите. Подложете на обсъждане и разрешаване съдебни спорове. Завършете вече започната работа и вземете важни решения свързани с вашето бъдеще. Проблемите ви в късния следобед са свързани със семейството, но и неприятните разговори носят полза и стабилизират отношенията ви. Не се гответе за сексуални изживявания, ако сте уморени и ще се насилвате, а по-добре се отдайте на почивка и сън. 

СКОРПИОН

Работете упорито в почивния ден, не се отказвайте,  защото е време да се осмелите и да направите с крачката към обмислените начинания. Не губете реалната представа за възможностите си. Ще осъществите плановете си въпреки трудностите. Внимателните действия ще ви помогнат да не допуснете сериозни грешки. Общуването с околните, дори и с най-близките ви е затруднено, заради желанието ви да спорите и да налагате мнението си, а вашето семейство изобщо не е склонно да ив прости това поведение. От вас зависи дали ще изживеете романтични мигове и сексуални удоволствия. 

      

СТРЕЛЕЦ

Напрегнати и нервни сте в почивния ден, но въпреки това очаквайте да ви поканят за провеждането на успешни делови разговори. Не губете чувството си за реалност. Денят е идеален за работа с вашите партньори. Ако решите веднага да инвестирате получените пари са възможни загуби, заради непреценен риск. Не давайте информация за личния си живот, за да не се възползват ваши неприятели от нея и да не навредят на отношенията ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. Нередовният секс е причина да се депресирани. 

КОЗИРОГ 

Продължавате да се занимавате със започнатото преди време, въпреки че деня е почивен, но междувременно ще усетите  напрежение между вашите колеги. Недоволство им е породено от развитието на плановете ви. Ще направите грешка, ако решите да променяте работата си и проявите неблагоразумието да проведете важните си разговори в този ден. Заведете близките си на ресторант или идете на гости във ваши роднини, които отдавна искат да ги посетите. Съхранете добрните си отношения. След като се приберете се отдайте на чувствата си и на интимни мигове с любимите си. 

ВОДОЛЕЙ

За пореден път сте изкушени без обмисляне да поставите ново начало, въпреки че деня е почивен. Трудностите ще блокират пътя ви, но за ваша радост ви носят полза. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Тактът в създадените отношения позволява да изгладите възникналите недоразумения с интимната половинка и да бъдете щастливи в любовта. Оправете възникналите недоразумения в семейството, породени за пореден път от вашето нежелание да се извините за опитите да сте нападателни и да критикувате. Близките ви са разочаровани от вашето отсъствие на вечеря и безпричинно агресивно поведение. 

РИБИ

Днес, в почивния ден, можете да си позволите промени и успешно завършване на започнатата работа. Ще имате неочаквани успехи, ако работите в сферата на търговията. Личните ви проблеми могат да попречат на професионалните ви успехи.  Проведете важните си делови  разговори. В този ден е по-добре за вас да не допускате проблеми в семейството си, още повече, че за тях не съществува причина, а вие си ги търсите сами. Отношенията ви са идеални и не си струва заради служебни проблеми да съсипвате и хармонията в дома си.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Напрежение в ОбС - Дупница
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: