Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Започна яростна и ожесточена битка за богатството на Христо Сираков
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:00 / 07.11.2020Коментари (0)499
©
Яростна и ожесточена битка се води за разпределението на богатството на Христо Сираков. Бохемът не е оставил завещание, което усложнява допълнително ситуацията за близките му. Между тях вече е възникнало сериозно напрежение.

Всъщност цяла България познава Христо Сираков като плейбой №1, но малцина знаят с какъв точно бизнес се е занимавал. Българският Хю Хефнър издъхна на 22 септември едва на 64-годишна възраст в столична болница, след като изпадна в  кома след втори тежък инсулт. Той остави две деца от две жени. Като свое дете е отгледал и дъщерята от предишен брак на първата си съпруга Мария Бешлиева - Деница, която днес е на 33 години. Мария му е родила и дъщеря, в момента на 22 години. Анна-Мария се е дипломирала в Royal Hollоway University of London и в момента живее в Италия. От манекенката Ирен Онтева, която през последните години манекенката живееше в лукс и разкош из Лазурния бряг, Сираков има 16-годишен син Кристиян. След раждането на момчето Сираков и Онтева водеха ожесточена съдебна битка за попечителството му. Бизнесменът спечели родителските права, но след това великодушно ги отстъпи на майката. След смъртта на Сираков Ирен се явява попечител на 16-годишния Кристиян, тъй като е непълнолетен. В качеството си на такaвa, Онтева ще има право да се разпорежда с всичко, което синът й получи от татко си. Тийнейджърът до последно е живял с него в имението му в Щъркелово гнездо край София.

Заради плейбойския нрав на Христо Сираков, неговите вдовици предвидливо са го кремирали. С унищожаването на неговото ДНК те си гарантирали, че няма да се появят негови евентуални наследници, които да претендират, че са му деца. През последните години бизнесменът се е грижил за поне 10-ина бивши приятелки, на които помагал финансово.

Припомняме, че преди време се понесе мълвата, че Христо Сираков е затънал в дългове доста преди да бъде застигнат от смъртта. Според някои не е изключено да се окаже, че наследниците му ще наследят неговите дългове, вместо така желаните милиони.

Малцина бяха наясно с бизнеса на покойния бонвиван. Дълги години Сираков управляваше оръжейна компания и работеше основно на италианския пазар. Близките му го определят като изключително заможен човек с активи за милиони.

Той бе ранима душа с голямо сърце, помагаше на мнозина, но дали са го оценили, питаха се неговите близки, които го изпратиха в последния му път в църквата "Света София". Тленните му останки бяха разпръснати над резиденцията му в Щъркелово гнездо, а останалата около къщата му в Италия, в която са му гостували не едва и две родни красавици и плеймейтки.

Доведената дъщеря на вече покойния бизнесмен Христо Сираков ръководи бизнес за милиони. 43-годишната Деница Бешлиева е собственичка на голямата верига аптеки, както и на още 4 фирми с разнородна дейност, пише "Уикенд“. Деница е дъщеря на първата съпруга на Сираков от предишен брак, която бизнесменът е отгледал и винаги е приемал като свое чедо. Именно Христо е помогнал в стартирането на бизнеса на амбициозната брюнетка. Той е инвестирал първоначалната сума в компаниите на момичето.

"Аз всъщност имам три деца, защото първата ми жена Мария има дъщеря - Деница, която се появи в живота ми, когато беше 11-годишна. Отгледах я, грижих се за нея, докато не завърши дипломация в университета във Флоренция. В прекрасни отношения сме въпреки раздялата с майка й, почти като баща съм й, обичам я като дъщеря“ – признаваше приживе бизнесменът, известен с прозвището си Ицо Стоте манекенки.

Покрай пандемията от коронавирус именно аптеките са сред най-печелившите. На ден те правят оборот от стотици хиляди левове. Доведената дъщеря на Сираков върти цели 19 аптеки в цялата страна. Тя има съдружник, но основно Бешлиева се занимава с бизнеса. Приживе плейбоят, който издъхна на 22 септември след прекаран тежък инсулт и коронавирус, се гордееше изключително много с децата си.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: