Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Захари Бахаров и Том Круз заедно
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:52 / 25.10.2022Коментари (0)180
©
За новия филм за "Мисията невъзможна" се говори от много време. Не само защото е нещо като емблемата на Том Круз, но и защото е от екшън филмите, които хората очакват с нетърпение. Да не забравяме и проблемите, които COVID-19 предизвика за снимачния процес.

И след толкова отлагане, филмът най-после се очаква да излезе на екран през юли 2023 г. Ще има и втора част, която би трябвало да гледаме през 2024 г. С изненада разбираме, че в нея ще участва Захари Бахаров.

Новината за ролята му идва след публикация в Twitter на режисьора Кристофър Маккуори. На снимката, която той сподели (и незнайно защо после изтри), се виждат полският актьор Марчин Дорочински (The Queen's Gambit), руснакът Иван Ивашкин и Захари Бахаров в сцена от филма.

"Всички споделяме една съдба", пише в мистериозното послание Маккуори, което беше споделено в Instagram профила на Захари Бахаров.

След кратко "изследване" в Instagram профилите на Марчин Дорочински и Иван Ивашкин, разбираме малко повече за снимките, които, по всичко личи, са се случили във Великобритания през пролетта.

"На британско поле се срещат поляк, българин и руснак. Звучи като начало на забавна история. И е точно такава. Но е и финалът на втората снимачна седмица в проект, чието име все още не мога да спомена. Сега влизаме в третата седмица. Не знам с какво съм го заслужил, но открих, че работя с най-добрите кинематографисти на тази планета. P.S.: Майната й на войната", пише Иван Ивашкин в края на май под снимка, на която го виждаме с колегите му Захари Бахаров и Марчин Дорочински.

Полякът Марчин Дорочински не остава по-назад. По същото време той публикува същата снимка в профила си, придружена от следния текст: "За мен приятелят си е приятел. Или дори двама. Поздрави от Великобритания."

Ролята на Захари Бахаров все още не е описана в IMDb, като за момента той също не дава повече информация в профилите си в социалните мрежи. Няма съмнение обаче, че участието в такъв известен филм, е голямо постижение. Както може да се очаква, феновете на актьора не пропуснаха да го поздравят, като в коментар под публикацията написаха, че нямат търпение за филма.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: